Elämä ilman Arskaa olisi kuin pilvinen päivä – esittelyssä vuoden louhoslainen

Viime viikon perjantaina käynnistyi uusi perinne, kun louhijoiden pikkujouluissa kruunasimme Louhos Digitalin historian ensimmäisen vuoden louhoslaisen. Kyseinen palkinto on suurin kunnianosoitus, jonka työyhteisössä voi saada, sillä valinnan tekevät työkaverit. Äänestyksen tulokset olivat selkeät ja työkavereiden kertomat perustelut puhuivat puolestaan. Saammeko siis esitellä vuoden louhoslainen 2022: Aarne Manneri!

Aarne aka Arska Manneri työskentelee Louhoksella projektipäällikkönä sekä lannistumattomana keittiön käytösnormien valvojana. Hän tuli taloon harjoittelijana syyskuussa 2019, ja on jo reilun kolmen vuoden ajan vakuuttanut tekemisellään ja osaamisellaan niin asiakkaitaan kuin kollegoitaan.

Aarne tekee tiivistä yhteistyötä kaikkien yrityksen tiimien kanssa. Hän johtaa ja järjestelee, tsemppaa ja sparrailee. Arskan ansiosta suoriudumme kaikki paremmin töistämme. Äänestyksen perusteluissa työkaverit kuvailivat Arskaa muun muassa seuraavilla tavoilla:

”Äärettömän hienoa venymistä ja asianhoitoa koko vuoden läpi.”

”Painanu nii kovaa duunii ja ollu työkaverien tukena et voittajasta huolimatta se on mun tän vuoden louhoslainen.”

”Pitää huolta kaikista.<3”

”Väsymätön tiskikoneen ja kahviautomaatin käytösnormien valvoja. Tavallinen kahviliruista tuskaantunut olisi ja on jo luovuttanut. Vain täydellisen motivoitunut yksilö pystyy tällaiseen suoritusvarmuuteen. Kirsikkana kakun päällä: hän on oikeassa.”

”Rauhallinen, osaava ja erittäin pätevä kaveri, joka ei jää sanattomaksi missään tilanteessa. Johtaa kunnioittavasti ja määrätietoisesti joukkoja kohti parempia suorituksia. Ja jos mietitään työsuoritusten ulkopuolelta, niin hän on hauskaa, mukavaa ja rentoa seuraa, eikä jätä ketään yksin!”

”Hän on määrätietoisesti pyrkinyt edistämään softapuolen tekemistä ja prosesseja kuluneen vuoden aikana. On myös kuunnellut ja auttanut niin työmurheissa kuin henkilökohtaisemmissakin.”

”On pitänyt softatiimin kasassa rautaisella otteella. Lisäksi hän on liimana eri tiimien välillä. Ps. Osaa myös viestinnän ammattilaisena puhua paskaa ja täyttää viestit merkityksettömillä korulauseilla. <3”

”Eihän firman koodihommista tulis mitään ilman.”

”Elämä ilman Arskaa olisi kuin pilvinen päivä.”

Itselleen tyypilliseen tapaansa Aarne osoitti poikkeuksellista huomaavaisuuttaan ja sydämellisyyttään myös kiitospuheessaan. Hän kävi jokaisen paikalla olleen kollegan läpi ja kehui jokaista työkaveriaan henkilökohtaisesti. Tämä vain alleviivasi sitä, että palkinto meni oikeaan osoitteeseen.

Kiitos Arska, että olet ja onnittelut ansaitusta palkinnosta. Wii laav juu!