Esittelyssä uusi ohjelmistokehittäjämme Jenna

Louhoksen tiimi sai keskellä kesää uutta täydennystä, kun aiemmin harjoittelussamme ollut Jenna Laaksovirta pestattiin Junior Software Developerin eli ohjelmistokehittäjän rooliin. 

Tässä alla on Jennan esittelyteksti:

Nimeni on Jenna Laaksovirta ja olen 24-vuotias kahvin ystävä. Aloitin työskentelyn Louhoksella Junior Software Developer -nimikkeellä. Tiivistetysti sanottuna suunnittelen ja toteutan verkkosivuja asiakkaille.

Päivitin äskettäin LinkedIn-profiiliini uudesta työpaikastani Louhoksella, ja olen siitä superiloinen! Vaikka olen ollut täällä ennen kesälomaani kaksi kuukautta harjoittelussa, jännitin silti vähän ensimmäistä työpäivääni viime viikolla. Ollessani täällä harjoittelussa opin todella paljon, ja nyt en malta odottaa sitä kaikkea, mitä tulen oppimaan.

Töiden ohella opiskelen kolmatta vuotta Turun ammattikorkeakoulussa tietojenkäsittelyn Tradenomiksi. Rakastan tässä alassa ongelmanratkontaa ja suunnittelua.

Verkkopalveluiden suunnittelu maistuu

Vaikka olen maailman epäjärjestelmällisin ihminen, pitää koodia kirjoittaessa kaiken olla rivitetty ja jäsennelty huolellisesti. Olen luonteeltani todella luova, joten verkkopalveluiden suunnittelu on minulle mieluinen työ.

En suunnitellut päätyväni tämän alan töihin. Ammattikoulussa suoritin viimeisen harjoitteluni mainostoimistossa, jonne jäin koulun jälkeen töihin. Mainostoimistossa pääsin toteuttamaan ja suunnittelemaan verkkosivuja, ja innostuin siitä niin, että päätin hakea Turun ammattikorkeakouluun opiskelemaan lisää ohjelmistoista ja niiden kehityksestä.

Nyt istun tässä, Louhoksella, tekemässä parasta työtä mukavien ihmisten ympäröimänä.

Vapaa-aikani vietän Totti-koirani kanssa lenkkipoluilla ja harrastuksieni parissa. Harrastuksiini kuuluu keilaus, ratsastus ja kuntosali. Parasta vapaa-ajassani on matkustelu puolisoni sekä ystävieni kanssa. Ja ruoka! Haaveilen, että pääsin vaeltamaan pitkiä vaellusreissuja ulkomailla, sekä matkustamaan Japaniin ja Australiaan.

Toivottavasti tapaamme yhteisten projektien äärellä!