Keräsimme Seppo-kalentereilla yli 3000 euroa Lastenklinikoiden Kummeille

Petteri Poukka

Perinteinen vuosikalenteri Louhos Digitalin koiraosakas Seposta oli jälleen suosittu. Keräsimme kalentereiden avulla yli 3000 euroa Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

Monissa hyvän mielen tempauksissa mukana ollut somesta tuttu Seppo-koira ilostutti jälleen fanejaan. Louhoksen, Ifolorin ja Lastenklinikoiden Kummien yhteistyön seurauksena ihmisillä oli mahdollisuus hankkia Seppo-kalenteri 2023.

Jokaisen kalenterikuukauden kohdalla on iso Seppo-kuva, seppomainen mietelause, nimipäivät, viikkonumerot ja jännittävän seppomaisia erikoispäiviä. Jokaisesta kalenterista ohjattiin merkittävä osuus hyväntekeväisyyskohteeseen, joka oli tänä vuonna Lastenklinikoiden Kummien toiminta.

Keräsimme Sepon johdolla tosiaan yli 3000 euron potin! Suuri kiitos kuuluu tietysti kaikille kalentereiden hankkijoille. Kalenterimyynti on nyt päättynyt.

Lastenklinikan kummit tekee elintärkeää työtä

"On hienoa nähdä, että Seppo-kalenterit ovat vuodesta toiseen suosittuja. Hymyilevä pikkupapparainen ei tiedäkään, kuinka paljon hän on tuonut iloa ihmisille sekä kerännyt myös ihan konkreettisesti rahatukea hyvään tarkoitukseen. Ja iso kiitos jälleen Ifolorille yhteistyöstä!" kommentoi Sepon iskä Petteri Poukka

Lastenklinikoiden Kummit on tärkeällä asialla, sillä se kerää varoja lapsipotilaiden parhaan mahdollisen hoidon hyväksi eri puolilla Suomea. Kummien kautta tukea saavat Suomen viisi yliopistollista lastensairaalaa/-klinikkaa Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Kummien lahjoituksilla tuetaan monia huipputärkeitä lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon sekä potilasperheen hoitopolun osa-alueita: lastentautien tutkimustyötä, laitehankintoja ja kehityshankkeita, potilasviihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

Kummien verkkosivuille.
Ifolorin verkkosivuille.

-- --

Kiinnostaako sinua tai yritystäsi hyvän mielen tempaukset ja heikommassa tilanteessa olevien auttaminen? Älä epäröi ottaa yhteyttä Sepon iskään, jonka yhteystiedot ovat tuossa alapuolella. 

Kiinnostuitko?