Keräsimme Seppo-kalentereilla yli 4400 euroa mielenterveys­työhön

Jo perinteeksi muodostunut kalenteri Louhos Digitalin koiraosakas Seposta oli suositumpi kuin koskaan. Keräsimme kalentereiden avulla yli 4400 euroa Mielenterveyden keskusliitolle.

Torstaina 10. helmikuuta vietetään jälleen Lähde-päivää. Lähde-liikkeeseen liittyen meillä on mukavia uutisia.

Nimittäin monissa hyvän mielen tempauksissa mukana ollut somesta tuttu Seppo-koira ilostutti jälleen fanejaan. Louhoksen, Ifolorin ja Mielenterveyden keskusliiton yhteistyön seurauksena ihmisillä oli mahdollisuus hankkia Seppo-kalenteri 2022.

Seppo-kalenterissa jokaisen kalenterikuukauden kohdalla on iso Seppo-kuva, seppomainen mietelause, nimipäivät, viikkonumerot ja jännittävän seppomaisia erikoispäiviä. Jokaisesta kalenterista ohjattiin merkittävä osuus hyväntekeväisyyskohteeseen, joka oli tänä vuonna Mielenterveyden keskusliiton uusi vapaaehtoistyötoiminta.

Keräsimme Sepon johdolla yhteensä 4 477 euron potin, joka ohjataan MTKL:lle! Suuri kiitos kuuluu tietysti kaikille kalentereiden hankkijoille. Kiitos! 

”Olemme olleet Sepon kanssa paljon mukana yksinäisyyteen ja mielenterveyteen liittyvissä kampanjoissa viime vuosien aikana. Tässä saimme mahtavasti yhdistettyä Sepon fanikunnan, Ifolorin hyvät tuotteet sekä avun mielenterveystyöhön. Olen hyvin tyytyväinen!” kommentoi Sepon iskä ja Louhoksen sisältöjohtaja Petteri Poukka.

Kalentereiden myyntiaika päättyi 31.1.2021.

Mikä on Lähde-liike?

Lähde-päivä järjestetään joka kuun 10. päivä. Tavoitteena on saada yhdessä aikaan laajempaa asennemuutosta ja tuoda esiin yksinäisyyden laajuutta. Yksinäisyys on yleisempää kuin luullaan, eikä siltä suojaa ulkonäkö, valta tai sosiaalisen median seuraajien määrä. Joka viides suomalaisista kokee yksinäisyyttä.

Tämänkin hyvän mielen kalenteritempauksen yksi tarkoitus on lisätä tietoisuutta Lähde-liikkeestä. 

Lähde-liike on voittoa tavoittelematon brändi, joka kutsuu kaikki järjestöt, yritykset, instituutiot ja yksityishenkilöt yhdistämään voimansa yksinäisyyttä vastaan. Jokainen voi järjestää omaehtoista toimintaa, moikata tuntematonta, muuttaa organisaation toimintatapoja ja kilauttaa kaverille tai sukulaiselle. Mukana saa olla juuri itselleen sopivalla tavalla.

Tutustu lisää Lähde-liikkeeseen TÄÄLTÄ.