Koko perheen yrittäjyyskirja rohkaisee nuoria toteuttamaan unelmiaan

Petteri Poukka (kuvassa) ja myös Louhos Digital viettävät keskiviikkona 6. lokakuuta merkittävää päivää, sillä Petterin kirjoittama kirja julkaistaan. Apuna kirjoitusprosessissa oli myös Louhoksen copywriter Taneli Virjonen. Kirjanjulkkareita vietetään Helsingissä.

Louhos Digitalin sisältöjohtaja Petteri Poukan ja pitkän linjan yrittäjä Mikko Nurmisen upouusi teos Pienestä ponnistaneet – koko perheen yrittäjyyskirja on nyt hankittavissa kirjakaupoista, Prismoista ja verkkokaupasta. Teos on suunnattu etenkin nuorille ja heidän vanhemmilleen. Kirja sisältää muun muassa useiden eri-ikäisten yrittäjien inspiroivia tarinoita.

Kolmannen kirjansa kirjoittanut Petteri on erittäin tyytyväinen lopputulokseen.

”Painosta saapuneen upouuden kirjan tuoksu ja fyysinen läsnäolo ovat voimaannuttavia. Tämä oli iso ja ajoittain haastavakin projekti, joka saatiin suunnitellusti maaliin. Kirjan merkittävämpänä tavoitteena on rohkaista lukijaa toteuttamaan unelmiaan ja antamaan ideoilleen siivet.”

Louhos Digitalin toimitusjohtaja Iiro Junnila muistuttaa, että tämä kirja on merkittävä teko.

”Pienestä ponnistaneet -kirja on omassa ajatusmaailmassani yhteiskunnallisesti todella tärkeä. Louhos Digital haluaa kannustaa ja rohkaista (nuoria) ihmisiä löytämään itselleen merkityksellistä työtä, jonka uskon tulevaisuudessa entistä useammalle nuorelle tarkoittavan yrittäjyyttä. Ja hyvä niin. Yrittäjyys ja yrittäjät pitävät tämän yhteiskunnan elinvoimaisena ja hyvinvoivana, nyt ja tulevaisuudessa.”

Pinkku Pinsku, Duudsonit, Boordigolf ja monta muuta…

Pienestä ponnistaneet -kirjassa on mukana esimerkiksi Suomen tunnetuimpien tubettajien joukkoon kuuluvan Pinja Sanaksenahon tarina.

Mukana kirjassa on esimerkiksi Suomen tunnetuimpien tubettajien joukkoon kuuluvan Pinja Sanaksenahon tarina. Hänen luomallaan Pinkku Pinsku -Youtube-kanavan videoilla on uskomattomat sata miljoonaa katselukertaa. Lisäksi kirjassa esiintyvät Duudsonit ja Hesburger ovat kaikkien tuntemia suomalaisia menestystarinoita. Kirjasta selviää, että näiden kaikkien yritystarinat lähtivät liikkeelle hyvin pienestä.

Tunnettujen hahmojen lisäksi kirjassa esiintyy muun muassa Boordigolf-yrityksen perustanut Viljami Virta, joka päätti ostaa aikoinaan 14-vuotiaana 600 kappaletta käytettyjä ja likaisia golfpalloja. Hän pesi pallot ja myi ne eteenpäin. Pallomäärät alkoivat kasvaa. Viljamin bisnes on kasvanut jo niin suureksi, että tänä vuonna hänen tavoitteenaan on myydä miljoona käytettyä golfpalloa.

Tositarinoiden lisäksi kirjassa on muun muassa nuorille vinkkejä kesätyön hakuun ja kesäyrittäjyyteen. Tähän kaikkeen voit tutustua lisää kirjan VERKKOSIVUILTA

Pienestä ponnistaneet -kirjassa esiintyy tunnettujen hahmojen lisäksi muun muassa Boordigolf-yrityksen perustanut Viljami Virta