Louhoksen osaamista ELY:n rahoituksella – yritysten kehittämistuki haettavissa enää joulukuuhun 2023 saakka

Iiro Junnila

Louhoksen palveluihin on vielä mahdollista saada ELY-keskuksen myöntämää konsultointitukea. Yritysten kehittämispalveluiden kautta pk-yritys voi saada ELY-keskuksen tukemia konsultointipäiviä liiketoimintaansa vauhdittamaan. Tämä tukimekanismi on hallituksen linjauksella päättymässä joulukuussa 2023, joten nyt on korkea aika hyödyntää tämä vipu.

Louhos tarjoaa ELY:n listoilla konsulttipalvelua otsikolla Markkinointi ja asiakkuudet, jossa toimitusjohtajamme Iiro Junnila on ELY:n puitesopimuksen vastuukonsulttina. Tämän aihepiirin alle mahtuu tekemistä hyvinkin laajasti.

Konsultointipäiviä voi hakea viisi (5) päivää kerrallaan, niiden omavastuu yritykselle on vain 325 € + alv per päivä.

Suunnitteluapua markkinointiin ja digitaaliseen asiakashankintaan

Kaipaako yrityksesi markkinointi tuoreita ideoita ja muulinpotkua takamukselle? Ehkä etsit digitaalisia ratkaisuja, joilla voit kirittää liiketoimintaasi? Vahvistamme yrityksesi kilpailukykyä strategisella markkinoinnin ja digitaalisen myynnin suunnittelulla.

Keihäänkärkinämme suunnittelussa ovat esimerkiksi sosiaalisen median mahdollisuudet, verkkosisältöjen optimointi ja verkkokaupan suunnittelu. Tunnistamme teille kustannustehokkaat markkinointikanavat ja -keinot, ja ideoimme niiden hyödyntämistä markkinoinnin ja myynnin tukena.

Konsultointipäivien aikana voidaan rakentaa yrityksellesi esimerkiksi:

 • Markkinointistrategia
 • Digimarkkinointisuunnitelma
 • Sosiaalisen median strategia
 • Sisältöstrategia ja -suunnitelma
 • Digitaalinen myyntiputki liidien/kauppojen saamiseksi
 • Verkkokaupan suunnitelma

Miten edetään?

Jos kehittämistarpeesi on selkeä, ole yhteydessä meidän nimettyyn ELY-keskuksen asiantuntijaan, Iiro Junnilaanjoka ohjaa sinut tekemään hakemuksen Aluehallinnon asiointipalvelussa.

Voit myös kysyä lisätietoja omalta yhteyshenkilöltäsi, niin neuvomme asiassa eteenpäin!

Ota meihin yhteyttä

 

Yritysten kehittämispalvelut niputettuna

 • ELY-keskuksen Yritysten kehittämispalvelut koostuu kolmesta alueesta: Analyysi, Konsultointi ja Koulutus. Näistä Louhos tarjoaa Konsultointi-palvelua.
 • Konsultointipalvelun tavoitteena on kehittää yritystä ELY-keskuksen kilpailuttaman asiantuntijan johdolla.
 • Konsultointipalvelu sopii kasvua hakeville pk-yrityksille, jotka ovat vakiinnuttaneet toimintansa ja joilla on edellytykset kannattavaan toimintaan. Yritys voi toimia kotimaassa tai kansainvälisillä markkinoilla. 

 • Hakemiskynnys on matala ja hakuprosessi yrittäjälle mutkaton. Hakemiseen kuluu yrittäjältä vain noin 15 minuuttia!

 • Yksi konsultointipäivä maksaa yritykselle vain 325 euroa + alv.

 • Palvelun kesto määräytyy yrityksesi tarpeen mukaan, tyypillisesti toteutamme 3-5 päivää kerralla. Palvelua voi hyödyntää useasti ja erilaisiin tarpeisiin, eli voit saada Tuen meidän palveluihimme, vaikka olisit käyttänyt sitä aiemminkin. (max. 15 päivää 3 vuoden aikana).
 • Konsultointipalvelussa keskitytään virallisesti yrityksen strategiseen kehittämiseen, ei operatiiviseen toimintaan kuten markkinoinnin toteuttamiseen, verkkosivujen suunnitteluun tai verkkokaupan rakentamiseen. Ota yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin lisää!

Lue lisää (ely-keskus.fi)

Kiinnostuitko?