Louhoksen Petteri ja Taneli kirjoittivat kirjan – Exit Vol 2. löytyy nyt myös äänikirjana

Louhos Digitalin sisällöntuotantopuolen Petteri Poukka ja Taneli Virjonen kirjoittivat kirjan yhdessä Leap Investors Oy:n Matias Mäenpään ja Anssi Kivirannan kanssa. 

Matias Mäenpään ja Anssi Kivirannan vuonna 2019 kirjamarkkinoille tuoma Exit-kirja sai menestyksen myötä jatko-osan tänä syksynä. Louhoksella oli kunnia päästä mukaan toteuttamaan Exit Vol 2. -kirjaa.  

Päävastuu kirjoitustyöstä ja projektin johtamisesta Louhoksen päässä oli sisältöguru Petteri Poukalla, jota avusti kynäilijäkollega Taneli Virjonen

”On etuoikeutettu olo, kun sai kuulla niin monen täysin erilaisen suomalaisen yrittäjän menestystarinan ihan perin pohjin. Oli todella inspiroivaa nähdä, miten erilaisista lähtökohdista ja erilaisilla ideoilla sitä voi nousta huipulle. Paljon kirja vaati työtä, mutta lopputulos oli sen arvoista. Kiitoksia vain kaikille talkoissa mukana olleille ja erityisesti oman tarinansa avanneille yrittäjille”, Poukka myhäilee. 

”Työläs ja intensiivinen kirjaprojekti Petterin kanssa eteni jouhevasti alusta loppuun. Lopputuloksena on inspiroiva kirja kaikille yrittäjähenkisille ihmisille. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön!” Mäenpää puolestaan kehui.

 

16 erilaista yrittäjätarinaa aina Nyhtökauran keksijästä Piilaakson valloittajaan 

Exit Vol. 2 -kirja sisältää 16 inspiroivaa henkilötarinaa eri ikäisistä ja erilaisista lähtökohdista ponnistaneista yrittäjistä, jotka kertovat avoimesti yritysmatkansa onnistumisista, haasteista ja opeista – yrityksen alkutaipaleesta kohti yrityskauppaa. Exit ei ole ollut syy, vaan seuraus. 

Kirjassa kuullaan muun muassa, miten Nyhtökauran keksijä Maija Itkonen ja sisäaktiviteettipuistoketju SuperParkin perustaja Taneli Sutinen nousivat alojensa huipulle. Kirjan päättää Sami Inkisen uskomaton matka Ruokolahden perunapelloilta Piilaaksoon. Inkinen perusti Yhdysvalloissa asunnonvälityspalvelu Trulian, joka lopulta myytiin miljardeilla dollareilla. 

Lisäksi oman tarinansa pääsevät kertomaan: 

Peter Vesterbacka (Rovio) 
Pekka Kari (CAP-Group Oy) 
Rami Peltonen (Lyyti Oy) 
Jaakko Mäki-Petäjä (Spring House Oy) 
Miia Riekki (Gugguu Oy) 
Hannu Kytölä (Nettix Oy) 
Elias Aalto (Wolt) 
Robert Kullström (Freemium Media) 
Sirena Kiviranta (Bo LKV) 
Harri Tahkola (Talenom) 
Tuomas Kukkonen (Kaslink Oy) 
Mikko Silventola (Bolt) 
Leena Niemistö (Dextra) 

Kirja löytyy muun muassa Suomalaisista Kirjakaupoista sekä nyt myös äänikirjana eri palveluista, kuten Storytelista