Louhos Charity Golf 9. elokuuta – yhtenä rintamana yksinäisyyttä vastaan!

Jo perinteeksi muodostunut Louhos Charity Golf tulee jälleen, mutta tällä kertaa perjantai-illan tapahtumana! Entistäkin viihteellisemmän tapahtuman perusperiaate on kuitenkin edelleen sama: laittaa palloa koloon ja kerätä rahaa yksinäisyyden ehkäisemiseksi sekä yhteisöllisyyden lisäämiseksi.

Louhos Charity Golf järjestetään perjantaina 9. elokuuta 2024 Kankaisten Golfissa, Maskussa. Ilmoittautuminen jo neljättä kertaa järjestettävään tapahtumaan on avoinna!

--> Tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ LYYTIN SIVUILTA.

Tapahtuman kaikki tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten yksinäisyyttä, syrjäytymistä ja koulukiusaamista ehkäiseviin sekä yhteisöllisyyttä lisääviin tekoihin. Tuotto ohjataan kolmelle merkittävää työtä tekevälle taholle:

Projekti Radikaali ry (koulukiusaamisen ehkäisy)
Turun Icehearts ry (lasten ja nuorten liikunta/kasvatus)
Tukenasi ry (itsenäistyvien nuorten tukeminen)

Tunnelmat viime kesän tapahtumasta:
--> Hyvän mielen golfia – Louhos Charity Golf auttanut yksinäisyyden torjumisessa jo lähes 20 000 eurolla

HUOM! Jos et pääse paikalle tai et golffaa itse, niin voit ilmoittautumislinkistä tehdä myös pelkän lahjoituksen hyväntekeväisyyteen, ostaa Niken sponssaaman Charity Golf -pikeepaidan tai paikan pelkkään iltatapahtumaan. Kumppanuuskyselyt: iiro@louhosdigital.fi


Louhos Charity Golf 2024 – informaatiopaketti:


Paikka: Kankaisten Golf, Masku

Aika: Perjantai 9.8.2024

Ohjelma:

13:00 alkaen ilmoittautuminen ja range
13:30 kisainfo ja avauspuheet
14:00 yhteislähtö
n. 19-20 saunat ja pesut
20:00 -> barbeque-illallinen, palkintojenjako, musiikkia, viihtymistä


Hinta:

Yksittäinen pelaaja 250 € tai
4 hengen lähtö 900 €


Huom! Tänä vuonna pelaajamäärä on rajoitettu erittäin viihteellisen ja mielenkiintoisen pelimuodon vuoksi. Mukaan mahtuu max. 60 pelaajaa.

Kilpailu järjestetään siten, että pelaamme saman 9 reiän kentän kahteen kertaan. Mukana tulee olemaan vahvasti pelillisiä ansioita, mutta myös viihteellisempää ja erikoisempaa twistiä. Pelimuoto ja säännöt kerrotaan tarkemmin vasta pelipäivän infossa klo 13:30!


Osallistumishintaan sisältyy:

- viihteellinen kisakierros, 2 x 9r
- juomatarjoilut ja yhteistyökumppaneiden tarjoilut/tuotteet kierroksella
- yhteistyökumppaneiden tarjoamat hyvät palkinnot
- illallisbuffet ja ruokajuoma (baari auki erikseen janoisille)
- Stadiumin & Niken tarjoamat golf-pikeet (ostettavissa myös erikseen – 100 % hyväntekeväisyyteen!)

--> Tutustu lisää ja ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ LYYTIN SIVUILTA.

-- --

Projekti Radikaali (koulukiusaamisen ehkäisy):

"Projekti Radikaali on äänien areena, joka saa voimansa nuorista. Me ollaan puolustuksen pelikenttä. Radikaali ei kuiskaa, ei vaikene, eikä hyssyttele – huudamme ääneen senkin, mitä ei muuten sanota.

Tätä hommaa johtaa nuoret. Me ollaan äänitorvi ja rakennetaan uutta voimaa sinne, missä sitä tarvitaan. Me halutaan vallata Suomen jokainen koulu ja rakentaa kiusaamisvapaampi ilmapiiri – ja pitää samalla hauskaa!

Etsit sitten ystävää, harrastusporukkaa tai kuuntelevaa korvaa, me autetaan löytämään se. Liity Radikaalin laumaan ja tuu meidän tapahtumiin!"

Projekti Radikaalin verkkosivut


Icehearts (lasten ja nuorten liikunta/kasvatus):

"Olemme olemassa, jotta yksikään lapsi ei jää yksin. Autamme lasta näkemään hyvän itsessään ja muissa.

Tarjoamme pitkäkestoista ja kokonaisvaltaista tukea lapsen hyväksi nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa, jossa lapsen asioiden parissa toimivat aikuiset vaihtuvat usein. Kasvattaja tukee ryhmään valittuja lapsia 12 vuoden ajan."

Iceheartsin verkkosivut

Tukenasi (itsenäistyvien nuorten tukeminen):

"Tukenasi ry:ssä teemme työtä nuorten aikuisten ja yli 60-vuotiaiden tukemiseksi, sosiaalipalvelujen kehittämiseksi ja yhteisöllisyyden lisäämiseksi. Hyvä kohtaaminen on meille ensiarvoisen tärkeää. Näemmekin hyvän kohtaamisen olevan yksi tärkeimmistä kansalaistaidoista, jota haluamme osaltamme vahvalla rintamalla edistää."

Tukenasin verkkosivut