Louhos Charity Golfissa kerättiin 8700 € yksinäisyyden torjuntaan – firman oma väki loisti viheriöillä

Hyväntekeväisyydestä, golfista, rennosta tunnelmasta ja aurinkoisesta kelistä oli tehty keskiviikkoinen Louhos Charity Golf!

Jo perinteeksi muodostunut (toista kertaa järjestetty) Louhos Charity Golf huidottiin menemään elokuun 10. päivä kuvankauniissa kelissä, kuvankauniissa Kankaisten Golf Maskussa.

Tapahtuma oli osa kansallista Lähde-liikettä, jossa joka kuukauden 10. päivä on määrä juhlia ystävyyttä ja yhteisöllisyyttä. Lähde-liike on eri paikallisjärjestöjen ja kuntien yhteinen brändi, jonka tarkoitus on paikallisesti ehkäistä yksinäisyyttä ja syrjäytymistä eri puolilla Suomea.

Koko kerätty 8700 euron potti tullaan jakamaan neljän hyväntekeväisyysjärjestön kesken yksinäisyyttä ja syrjäytymistä ehkäiseviin sekä yhteisöllisyyttä lisääviin tekoihin. Tuetut hyväntekeväisyysjärjestöt ovat Projekti Radikaali, Icehearts Turku, Mielenterveyden keskusliitto ja Tukenasi ry.

Ilahduttavasti ensimmäiseen vuoteen nähden pelaajien ja sitä myötä joukkueiden määrä oli lähes tuplaantunut. Kenttää kiersi ja klubitalon leppoisasta tunnelmasta nautti peräti 76 pelaajaa, joka teki lyhyellä matematiikalla laskettuna 19 neljän hengen joukkuetta.

Team Koskinen joukkuekisan ykkönen – Louhoksen Olivia ylivoimainen yksilökisassa

Itse kilpailussa pelattiin neljän hengen joukkueissa pelimuodolla, jossa jokaisen joukkueen kaksi parasta tulosta kultakin väylältä lasketaan mukaan kisaan.

Tämän lisäksi palkittiin myös paras henkilökohtainen tasoituksellinen tulos sekä ilman tasoituksia vähimmillä lyönneillä kentän suorittanut pelaaja. Muutamalla väylällä oli myös väyläkohtaisia palkintoja jaettavana, joista jokaisen parhaalle suoriutujalle mukaan tarttui Olvin juomareppu.

Louhoksen väki ei ollut tullut kentälle omaan kilpailuunsa nöyristelemään. Osakas Juhani Koskisen ja hänen entouragensa muodostaman Team Koskisen (ei ollut kuulemma Koskinen itse määrittänyt joukkueen nimeä – tiedä häntä) väkevä kiri kolmella viimeisellä väylällä riitti viemään kenties koko lajin himoituimman palkinnon, Louhos Charity Golf -pystin kiertämään Koskisen, Harri Laiston, Jerry Tickin ja Pedro Halmeen vitriineistä toiseen. Lisäksi he saivat Golf Skyn 50 euron lahjakortit sekä päättää, mille neljästä järjestöstä 25 % hyväntekeväisyyspotista jaettaisiin. Kvartetti päätyi kristilliseen tasajakoon.

”Voitto tuntuu todella hyvältä ja pilvissähän tässä leijaillaan. Nyt tiedän miltä Mikko Rantasesta ja Arsi Lehkosesta tuntuu. Tosin olin niin isolla rahalla kasannut joukkueen ympärilleni, että kaikki muu kuin näin ylivoimainen voitto olisi ollut pettymys. Tälläkin hetkellä kiillottelen pokaalia Louhoksen Vantaan-toimistolla”, kippari Koskinen kertoo.

Voiton ratkaisijaksi Koskinen nostaa luonnollisesti itsensä.

”Voiton avain oli heti ekalla väylällä (Kartano 7) kuppiin upottamani uskomaton noin 30 metrin chippi, joka toki hiekan kautta kiertäneenä riitti vain pariin. Tärkeää roolia näyttelivät myös välikaljat ennen kuutta viimeistä väylää, niillä saatiin peli vielä jännäksi ja mainoskornerin nousukkaat hetkeksi kärkeen.”

Palkintopallilta löytyi toden totta enemmänkin Louhoksen omia naamoja, kun mainoskorneritiimin muodostaneet Matti Koivisto, Olivia Heyno, Aleksi Kanerva ja Teemu Yliluoma pelasivat upean kierroksen ja sijoittuivat toiseksi. Yksilötasolla loisti etenkin Heyno, joka oli musertavan ylivoimainen yksilökisassa pesten toiseksi tulleen Matti Peltosen peräti viidellä lyönnillä. Palkinnoksi hän pääsee nauttimaan Naantalin kylpylän hemmotteluista yhdeksi yöksi.

Kaikki voittajat:

Paras joukkue: Team Koskinen: Juhani Koskinen, Harri Laisto, Jerry Tick ja Pedro Halme

Paras henkilökohtainen HCP-tulos: Olivia Heyno (Team Louhos 2)

Paras henkilökohtainen scratch-tulos: Julian Keso (Team Golf Digger)

Lähimmäs lippua kahdella lyönnillä: Jussi Korva (Team Golf Digger)

Lähimmäs lippua yhdellä lyönnillä: Hanna Kanervo (Team LähiTapiola)

Pisin draivi: Jesper Räsänen (Team Mielenterveyden keskusliitto)

Eniten lyöntejä -erikoispalkinto: Jarmo Hellman (Team RE/MAX OmaanKotiin)

Kaikki tulokset voit käydä tsekkaamassa TÄÄLTÄ!

 

Louhos Digital kiittää kaikkia tapahtumaan osallistuneita pelaajia ja muuta kautta lahjoittaneita, yhteistyökumppaneita, Kankaisten Golf Maskua sekä kaikkia, jotka ovat olleet mukana auttamassa yksinäisyyden vastaisessa työssä. Nähdään taas ensi vuonna Louhos Charity Golfissa!