Louhos mahdollistaa kannattajamatkan Varsinais-Suomen futisderbyyn

Jalkapallon Ykkösessä pelataan lauantaina 27. toukokuuta mielenkiintoinen ottelu, jossa TPS isännöi Salon Palloilijoita. Louhos on mukana matkassa!

Sponsoroimme SalPan kannattajabussin Salosta Turkuun ja ottelun jälkeen takaisin Saloon. Näin ollen halukkaat futisfanit saavat ilmaisen kuljetuksen otteluun ja takaisin.

Turun Veritas Stadionilla nähtäneen paljon katsojia, ja Louhos on näkyvästi esillä.

Louhoksen perustajaosakkaat Iiro Junnila, Juhani Koskinen ja Petteri Poukka ovat vankkumattomia urheiluromantikkoja. Vuosien saatossa Louhos onkin ollut mukana erilaisissa tempauksissa ja tapahtumissa paikallisen hyvän eduksi.

Ottelu on siinäkin mielessä merkittävä, sillä Louhos on ollut mukana tekemässä TPS:n verkkosivuja. Lisäksi Petteri Poukka edusti reilu vuosikymmen sitten Kakkosessa pelannutta SalPaa, kunnes polvivamma päätti hänen pelaajauransa.

"Jalkapallo on erittäin lähellä sydäntämme, ja haluamme olla mukana tukemassa varsinaissuomalaista urheilua ja kulttuuria. Toivottavasti Veritas Stadionille saapuu useampi tuhat katsoja nauttimaan paikallisesta huippufutiksesta!" hihkuu Poukka.

Jos olet itse kiinnostunut matkasta, lue lisää SalPan verkkosivuilta!