Oletko nähnyt tätä miestä? Epäillään esiintyvän Turku Business Festivaleilla

Digitoimisto/markkinointihiomo/koodipesä Louhos Digitalin syyskuu sisälsi muun muassa kovaa tykitystä ja tangon pyörteitä. Raportoimme oleellisimmat tapahtumat tässä artikkelissa sekä kerromme kohupaljastuksen tulevasta.

Seksiwau! Toimitusjohtajan tango sulatti sydämet

Louhos Digital vietti syyskuun alkupuolella kickoff-päivää aurinkoisessa Suomen Turussa. Päivä alkoi yllättävällä tavalla, kun palaveritilaan astui muun muassa viime kevään Euroviisulavoilta tuttu tanssija Etel Röhr.

Alkuun ei ollut luvassa cha cha chata, vaan tulinen tango, johon näyttävä tanssija valikoi partnerikseen toimitusjohtaja Iiro Junnilan. Kaksikko äityi sellaiseen esitykseen, jonka edessä tilan laminaattilattia oli kovilla haltioissaan olleen yleisön pyörtyillessä sen päälle. Tajuissaan pysyneistä osa heitteli kiljuen boksereitaan estradille.

”Jos on tietoa ja on taitoa ja on rohkeutta, ja sitä ei muilla tunnu olevan, sitä tanssitaitoa – niin sitten on vähän niin kuin velvollisuus lähteä joraamaan”, Junnila kommentoi esitystään.

Tanssiesityksen jälkeen väki vakavoitui ja veti suuntaviivat tulevaan syksyyn. Virallisen osuuden tauottua tilan äänimaailmaa dominoi maailmanluokan karaoke-esitykset. Lisäksi porukka yritti parhaansa mukaan rokata Käärijän cha cha cha -tanssia Etelin opein. Ilta päättyi Turun yöelämään. Vahvistettujen tietolähteiden mukaan ylilyönneiltä vältyttiin.

Voihan hemojöllikäs, mikä reissu mainoskornerilta – katso hervoton kuva lentokentältä!

Louhos Digitalin digimarkkinoinnin viisikko Aino, Aleksi, Matti, Olivia ja Teemu matkustivat syyskuun jälkimmäisellä puoliskolla Latvian pääkaupunki Riikaan nauttimaan AAA-luokan reissusta: alkoholista, auringosta ja aseista.

Viikonlopun mittainen matka oli seurausta hyvin tehdystä työstä. Yhdessä Tulospalkkiomies Larikan kanssa kehittämällä mallilla Louhos palkitsee tiimejään tuloksekkaasta työstä. Ja kun tulokset ovat olleet sangen kermaisia, otti poppoo siivet alleen ja lensi nauttimaan tarunhohtoisesta Baltiasta.

Maltillisuudestaan tunnettu mainoskorneri tekikin matkallaan kaikkea, mitä rauhaa rakastavat ihmiset nyt yleensä tekevät. Nauttivat laadukkaista cocktaileista ja ruoista, ihailivat kaupungin kaunista arkkitehtuuria kaduilla tepastellen, rentoutuivat kylpylän poreissa sekä tietysti räiskivät menemään ampumaradalla.

”Minuun teki vaikutuksen erityisesti vanhan kaupungin lukuisat hienot olutkuppilat. Latvialaiset fanittavat belgialaista olutta, joka on tunnetusti vahvaa mutta hyvää. Kun sai vielä siihen kylkeen kiplokua eli paikallista valkosipulileipää, niin fiilis oli vähän sama kuin olisi jakanut Meta Business Suitessa sivun käyttöoikeudet onnistuneesti”, Louhoksen olutkeisari Teemu kertoo voimakkaasti herkistyen ja juoksee toimistolta pihalle keräämään itsensä taas kasaan.

Nyt puhuu Petteri Poukka: ”En voi puhua tästä asiasta”

Sitkeät huhut ovat vieneet Louhoksen perustajaosakas Petteri Poukkaa lokakuussa Turku Business Festivalien yhdeksi esiintyjäksi. Poukka itse on asiasta vaitonainen.

”En voi puhua tästä asiasta sen enempää. Sen verran sanon, että olen perjantaina 27.10. Turku Business Festivaleilla esiintymässä. Tulen puhumaan yleisölle koirapojastani Seposta ja siitä, miten hänestä on tullut sosiaalisessa mediassa ilmiö. Vapaaehtoistyöstä, hyvän mielen tempauksista ja monikanavaisesta läsnäolosta somessa. Kerron kokonaisuudessaan minun ja Sepon yhteisen tarinan. Nopeimmille kuuntelijoille jaan myös suuren suosion saavuttaneita Seppo-kirjoja. Mutta enempää en voi kertoa”, Poukka kertoo mystisesti paljastaen ainoastaan kaiken.

Turku Business Festival järjestetään Logomossa. Louhos Digital toimii festivaalien yhteistyökumppanina auttaen muun muassa kehittämään verkko-ostamista ja digitaalista asiakaskokemusta. Business Festival -kiertue kokoaa yhteen ihmiset, tarjoaa elämyksiä ja keskittyy ajankohtaisiin aiheisiin, jotka voivat auttaa kävijöitä tai yrityksiä kasvamaan. Kiertueen pääteemoina ovat myynnin, markkinoinnin ja johtamisen uusimmat trendit ja ilmiöt.

Louhos Digital toivottaa kaikille loistavaa lokakuuta ja kannustaa osallistumaan Turku Business Festivaleille, nauttimaan nopeasti kuudessa kuukaudessa ohi kiitävästä harmaudesta sekä lataamaan akkuja ennen pikkujoulukautta!