Olli valloittaa maailman ja Louhos auttaa

Juhani Koskinen

Louhoksen ja vapaaottelija Olli "The Amazing" Santalahden yhteistyö jatkuu. Aiempien vuosien some-, logo-, valokuva- ja videoyhteistöiden lisäksi Louhos rakensi Ollille hiljattain myös uudet verkkosivut, jotka löytyvät osoitteesta theamazing.fi

"Ollaan oltu Ollin mukana jo ainakin vuodesta 2017 ja Viestintäliigan ajoista asti. On ollut hienoa seurata miehen matkaa ja kehitystä sekä totta kai tukea hänen urheiluaan myös omalta osaltamme", kertoo Louhoksen Juhani Koskinen

Myös Santalahti itse on tyytyväinen kumppanuuteen.

"Yhteistyö entisen Viestintäliigan ja nykyisen Louhoksen kanssa on sujunut aina jouhevasti ja rennoissa meiningeissä! Tyytyväinen saa olla."

Kaikki lähti aikanaan Ollin ja Viestintäliigan yhteisistä video- ja valokuvausprojekteista, jotka toteutettiin yhdessä kumppanimme Rabbit Visualsin kanssa. Lisäksi Viestintäliiga suunnitteli "The Amazing" Santalahdelle oman tunnuksen, "taistelupöllön"

Yhteistyön alkuvuosina mukana menossa oli myös UFC-ottelija Teemu Packalén, sillä Viestintäliiga ja Rabbit tukivat tuolloin molempia urheilijoita. Packalén lopetti menestyksekkään vapaaottelu-uransa aiemmin tänä vuonna.

"Nyt Teemu on ansaituilla eläkepäivillä nauttimassa tuoreesta isyydestään, joten kaikki paukut laitetaan Olliin", Juhani hymyilee. 

Verkkosivut käyntikorttina

Verkkosivuprojektissa oli Santalahdelle tärkeää, että sivut ovat riittävän suppeat, mutta samalla selkeät ja tyylikkäät. Tärkeää on myös helpoksi tehty yhteydenotto.

"Verkkosivut ovat minulle eräänlainen käyntikortti ja samalla myös virallinen tiedotuskanava urheilu-urani asioista ja tilanteesta. Koen niiden myös olevan yhteistyötahoille hieman virallisempi väylä lähestyä minua esimerkiksi sponsorointiin liittyen", sanoo Olli.

Yhteistyökumppanit ovat varsinkin yksilöurheilijalle äärimmäisen tärkeitä, etenkin tässä maailmantilanteessa.

"Vapaaottelua ei voi harjoittaa muiden asioiden ohella, jos haluaa nousta kansainväliselle huipulle. Tämä matka ei ole helppo, ja silloin yhteistyökumppaneiden palvelut sekä taloudellinen tuki ovat välttämättömiä."

Ollia pääset tukemaan esimerkiksi TÄSTÄ

Tähtäimessä UFC

27-vuotiaan Santalahden saldo tähänastiselta uraltaan on 12 voittoa ja 3 tappiota. Hänet on rankattu Pohjoismaiden parhaaksi ottelijaksi omassa painoluokassaan.

"Tällä hetkellä voisin väittää olevani paremmassa kunnossa kuin koskaan! Olen nostanut harjoitteluni uudelle tasolle, ja olenkin urheillut viime syyskuusta lähtien päätoimisesti ilman muita arjen rasitteita", kertoo Santalahti.

Tulevaisuudelta Olli odottaa menestystä ja sopimusta vapaaottelun kuningasluokkaan, UFC:hen. Myös suunnitelmat tavoitteen saavuttamiseksi ovat selvät. 

"Tämän saavutan vuoden 2022 aikana voittamalla seuraavat kolme otteluani Brave Combat Federation -organisaatiossa, johon minulla on tällä hetkellä sopimus."

Myös Louhoksella ollaan erittäin luottavaisia Olli "The Amazing" Santalahden suhteen.

"Olli on taidokas ja näyttävä ottelija, jolla on kaikki mahdollisuudet valloittaa maailma. Mutta ennen kaikkea hän on fiksu päästään – siksi olemme ilolla ja ylpeydellä mukana matkassa", Juhani Koskinen päättää.

Videot vuosilta 2017 ja 2019

Kuvat vuodelta 2017 (Rabbit Visuals)
 


2021 joulukuu – Olli Santalahti ja Louhoksen toimitusjohtaja Iiro Junnila ovat valmiina tulevaan

Seuraa Ollia myös sosiaalisen median kanavissa:

Instagram
Facebook
Twitter

www.theamazing.fi