Puikulapalloa ja vihtakauppaa – esittelyssä Louhoksen uusin Teemu

Etelä-Karjalan leveäharteisin myyjä Teemu Pietiäinen on liittynyt Louhoksen myyntiremmiin. Tie Louhokselle on kulkenut Imatran ja Keski-Euroopan kautta, tietysti. Päästetään herra itse kertomaan lisää!

Imatrankosken kohinasta Aurajoen rannoille

Olen kotoisin Imatralta, josta jenkkifutis toi minut Turkuun vuonna 2008. Olen sen jälkeen kerennyt muuttamaan Turusta pois kolme kertaa. Kuitenkin Turkuun olen muuttanut neljä kertaa, joten Turku johtaa. Jollain kierolla tavalla viihdyn Turussa.

Tulen Louhokselle myyntitehtävistä Suomen Amerikkalaisen Jalkapallon Liitosta eli lyhyemmin Jenkkifutisliitosta, jossa tehtäviini kuului muun muassa sponsorimyynti. Sitä ennen olen toiminut ratkaisumyynnissä mobiilisovelluksia valmistavassa firmassa.

Vapaa-aika menee vauhdikkaasti kahden pienen lapsen kanssa leikkiessä ja maailman menoja heidän kanssaan ihmetellessä.

Jefuilua Keski-Euroopassa

Peliura vei minut maajoukkueeseen ja pelasin myös yhden kauden Itävallassa. Siellä parasta oli lyhyet matkat muihin Keski-Euroopan maihin, joissa tuli pelien ohessa reissattua vapaa-ajalla. Asuimme idyllisessä pikkukaupungissa vuorten ympärillä laaksossa, jossa oli kivoja pieniä erikoisliikkeitä, kuten juustokauppa ja lihakauppa.

Einesosastoja ei ruokakaupoissa juuri ollut, vaan pienissäkin marketeissa oli omat lihatiskit. Kaikista sai ostettua sämpylöitä haluamallaan sisällöllä. Lihamestari siivutti valitun leikkeleen sämpylän väliin ja sitten valittiin halusiko majoneesin ja suolakurkun.

Peli- ja myyntisilmää pikkupojasta lähtien

En miellä itseäni myyjäksi vaan kehittäjäksi. Innostun uudesta nopeasti ja haluan päästä kokeilemaan uusia asioita käytännössä mahdollisimman pian. Kokemuksesta olen myös huomannut sen olevan paras keino saada signaalia onko ideoille kysyntää. Pidän siis ongelmien ratkaisemisesta ja monesti innostus tarttuu myös asiakkaaseen.

Minulla on ollut samanlaista innokkuutta jo pikkupojasta asti. Noin 10-vuotiaana teimme kaverin kanssa taskurahaa tekemällä saunavastoja, ja myymällä niitä ovelta ovelle.

Huomasimme nopeasti minä viikonpäivänä niitä menee, ja ketkä niitä kylällä ostavat. Kylän korkeimmalta mäeltä näki, kenen piipusta nousi savua. Niissä taloissa oltiin ainakin kotona. Savun lähde osoittautui useimmiten saunan kiukaaksi. Oli hieno tunne saada lämmin vastaanotto ulko-ovella, kun löimme eteen tuoreet koivun tuoksuiset vastat juuri oikeaan aikaan.

Korona koulutti ja hakkuja jo kolisteltiin yhteen

Korona-aikana vuonna 2020 suoritin digitaalisen markkinoinnin ammattitutkinnon, jossa yhtenä kouluttajaosapuolena oli Louhos Digital. Sitä kautta tuli tutustuttua osaan Louhoksen työntekijöistä, jotka toimivat kouluttajina.

Silloin mieleen jäi yrityksen korkea osaamistaso, nuorekas meininki ja vahva yhteisöllisyys. Mietin jo silloin, että tiet saattavat vielä joskus kohdata – tavalla tai toisella.

Louhoksella työltä odotan mielenkiintoisia asiakkaita, ja innolla odotan nähdä tuloksia, joita digitaalisella markkinoinnilla voidaan saavuttaa. Tulevaisuudessa ajatuksena on toimia myös ulkoistettuna markkinointipäällikkönä asiakkaille.

Tekeminen on jo imaissut mukaansa ja kunhan perusjutut kulkevat, niin saa nähdä mitä uutta voidaan täälläkin toteuttaa!

Haluatko jutella Teemun kanssa digimarkkinoinnista, verkkosivuista, verkkokaupoista tai vaikka Tom Bradyn lopettamispäätöksestä? Täytä yhteydenottolomake alapuolelta, ja pian tuuletellaan yhdessä touchdownia!

Kiinnostuitko?