REKRY: Web Designer & Front-end Developer

Iiro Junnila

Vahva visuaalinen silmä ja osaaminen verkkosivujen käyttöliittymäsuunnittelusta? Työkokemusta WordPress-sivujen koodaamisesta? Ehkä myös ymmärrystä digitaalisen myynnin ja konversioiden hankkimisesta?

Jos osui, jatka lukemista.

Meillä on Louhoksella kehitetty omaa WordPress-infraa nyt parisen vuotta kovalla pieteetillä. Aiemmin on tehty pääosin vahvasti räätälöityjä verkkopalveluita omalla PHP-pohjaisella frameworkilla, mutta nyt on luotu verkkosivujen tekemiseen systemaattisesti oma tehokas ja kehittäjäystävällinen tapa tehdä WP-kehitystä ja -ylläpitoa.

10 hengen softatiimistä löytyy kovan luokan osaamista haastavampienkin verkkopalveluiden rakentamisesta. Ylläpidämme ja jatkokehitämme esimerkiksi kymmeniä räätälöityjä ja vahvasti integroituja verkkokauppoja ja tilausjärjestelmiä.

Samaan aikaan olemme siirtäneet softakehityksen painopistettämme lähemmäs asiakkaidemme markkinointia ja myyntiä. Meidän oma markkinointitiimi tekee asiakkaillemme tuloksellista digimainontaa ja ohjaa tehokkaasti ostavaa liikennettä verkkosivuille. Haluamme päästä myös entistä enemmän kehittämään noita verkkosivuja tyylikkäiksi, tehokkaiksi ja tuottaviksi.

Siksi tarvitsemme sinut nyt töihin, arvoisa Web Designer / UI/UX-suunnittelija / Fronttidevaaja.


Mitä meillä on tarjota sinulle?

- Palkkaa n. 2500-4000 €/kk riippuen kokemuksesta ja osaamisesta
- Laaja työterveyshuolto, sisältäen mm. työpsykologin
- Vahvasti kasvu- ja kehityshakuinen yritys
- Paljon ”virkistyspäiviä” (jos maistuu)
- Tiimikohtainen tulospalkkiomalli
- Sähköpyöräetu (jos maistuu)
- Vapaaehtoistyötä työajalla
- Etätyömahdollisuus (asemapaikka Turku tai Helsinki)

Mitä sinulla on tarjota meille?

- Osaamisesi tehdä asiakkaidemme WP-verkkosivujen suunnittelua ja toteutusta
- Intohimosi kehittyä ja kehittää meitä
- 37,5 h viikostasi aikaa
- Muuta, mitä?

Arvomme ovat
- Näkemyksellisyys, Louhoksella saa ja pitää tuoda omia ajatuksia ja näkemyksiä esiin, sisäisesti sekä asiakkaillemme.
- Yhteisöllisyys, näkyy sekä tavassamme toimia asiakkaisemme apuna että yhteiskunnallisena vaikuttamisena.
- Tuloksellisuus, lopulta kaikki tekeminen tähtää siihen, että meillä on kyky olla asiakkaillemme tuloksellinen investointi.
= NYT (mennään eikä meinata)

Meillä vallitsee vahva arvostuksen ja tekemisen meininki. Jos olet mielestäsi hyvä ihminen etkä kavereidesikaan mielestä ihan kusipää, voisit hyvin sopia meidän jengiin.

Rehellisyyden nimissä me ei olla myöskään täydellinen yritys – vielä. Meillä on paljon asioita vielä kehittymässä ja tunnistamme vajaavaisuuksiamme. Panostamme kuitenkin jatkuvaan parantamiseen (Kaizen) ja olemme alkaneet kehittää OKR-mallilla systemaattisesti palveluitamme, prosessejamme ja toimintatapojamme.

Yrityksemme kehittyy jatkuvasti, aivan kuten ihmisetkin. Ehkä sinäkin?


Hae paikkaa ma 22.1.2024 mennessä

Lähetä hakemus perinteisesti sähköpostilla, otsikolla "Web Designer" osoitteeseen rekry@louhosdigital.fi ja liitä mukaan:
- CV
- hakemusteksti (sis. palkkatoive)
- voit linkittää myös mahdollisen videohakemuksen

Lisätietoja voit kysyä toimitusjohtaja Iiro Junnilalta sähköpostilla tai WhatsApilla 0400 593 122 tai soittamalla joko ma 15.1. klo 12-14 tai to 18.1. klo 12-14 välillä.

Teknisemmistä nippeleistä voit kysyä Frontend Leadiltä Tuukka Akkaselta soittamalla 040 843 4633 torstaina 18.1. klo 14:30-16:00 välillä.

Edistämme rekrytointia jo hakuajan aikana ja teemme palkkauksen heti, kun sopiva seppä löytyy. Saatamme kyllä palkata kaksikin ihmistä, mikäli löytyy hyviä tekijöitä.

---

ps. Mikäli sinulla on yritys, joka suunnittelee ja toteuttaa WordPress-sivuja, olemme myös kiinnostuneet kumppanuudesta ja yhteistyöstä. Laita Iirolle viestiä.