Seppo-kalenteri 2023 myynnissä – Lastenklinikoiden Kummeille tuottoja

Petteri Poukka

Jo perinteeksi muodostunut upouusi kalenteri Louhos Digitalin koiraosakas Seposta on nyt hankittavissa Ifolorin verkkosivuilta. Tuttuun tyyliin kyseessä on hyväntekeväisyysprojekti.

Monissa hyvän mielen tempauksissa mukana ollut somesta tuttu Seppo-koira on jälleen tärkellä asialla liikkeellä. Louhoksen ja kuvapalvelu Ifolorin yhteistyön seurauksena pukinkonttiin on nyt mahdollisuus hankkia Seppo-kalenteri 2023.

Jokaisen kalenterikuukauden kohdalla on iso Seppo-kuva, seppomainen mietelause, nimipäivät, viikkonumerot ja jännittävän seppomaisia erikoispäiviä. 

Tuotteet ovat hankittavissa Ifolorin sivuilta tästä linkistä.

Tuottoja ohjataan Lastenklinikoiden Kummeille

Jokaisesta myydystä kalenterista ohjataan 5 euroa Lastenklinikoiden Kummit ry:lle.

Lastenklinikoiden Kummit on tärkeällä asialla, sillä se kerää varoja lapsipotilaiden parhaan mahdollisen hoidon hyväksi eri puolilla Suomea. Kummien kautta tukea saavat Suomen viisi yliopistollista lastensairaalaa/-klinikkaa Oulussa, Kuopiossa, Tampereella, Turussa ja Helsingissä.

Kummien lahjoituksilla tuetaan monia huipputärkeitä lasten ja nuorten erikoissairaanhoidon sekä potilasperheen hoitopolun osa-alueita: lastentautien tutkimustyötä, laitehankintoja ja kehityshankkeita, potilasviihtyvyyttä sekä lasten ja nuorten mielenterveyttä.

-- --

Kiinnostaako sinua tai yritystäsi hyvän mielen tempaukset ja heikommassa tilanteessa olevien auttaminen? Älä epäröi ottaa yhteyttä Sepon iskään, jonka yhteystiedot ovat tuossa alapuolella. 

Kiinnostuitko?