Seppo-kalenteri 2024 myynnissä – tuottoja Ensi- ja turvakotien liitolle

Petteri Poukka

Jo perinteeksi muodostunut upouusi kalenteri Louhos Digitalin koiraosakas Seposta on nyt hankittavissa Ifolorin verkkosivuilta. Tuttuun tyyliin kyseessä on hyväntekeväisyysprojekti.

Monissa hyvän mielen tempauksissa mukana ollut Louhoksen Senior Community Cheese Manager Seppo-koira on jälleen tärkellä asialla liikkeellä. Louhoksen ja kuvapalvelu Ifolorin yhteistyön seurauksena pukinkonttiin on nyt mahdollisuus hankkia Seppo-kalenteri 2024.

Jokaisen kalenterikuukauden kohdalla on iso Seppo-kuva, seppomainen mietelause, nimipäivät, viikkonumerot ja jännittävän seppomaisia erikoispäiviä.

-- -- -- --
LINKKI IFOLORIN SIVUILLE:
Seppo-kalenteri on hankittavissa Ifolorin sivuilta tästä linkistä.
-- -- -- --

Tuottoja ohjataan Ensi- ja turvakotien liitolle

Jokaisesta myydystä kalenterista ohjataan 5 euroa Ensi- ja turvakotien liitolle, erityisesti lapsiperheköyhyyteen keskittyvään työhön.

Ensi- ja turvakotien liitto (ETKL) on valtakunnallinen lapsi- ja perhejärjestö, joka auttaa vaikeissa ja turvattomissa oloissa eläviä lapsia ja perheitä sekä tekee perheväkivaltaa ehkäisevää työtä. ETKL auttaa lapsiperheitä kuormittavissa tilanteissa ja ennaltaehkäisee tilanteita, jotka ovat vaarassa kärjistyä.

ETKL auttaa myös lähisuhdeväkivaltaa kokeneita ihmisiä kaikissa elämänvaiheissa ja auttaa katkaisemaan väkivallan kierteen. Vuonna 2022 ETKL auttoi yli 23 000 apua hakevaa, usein vaikeassa elämäntilanteessa olleita perheitä.

Seppo-koiran kollega ja Louhoksen sisältöjohtaja Petteri Poukka pitää avustuskohdetta todella tärkeänä. Ja samalla hän myhäilee pitkään jatkuneelle tärkeälle avustustyöperinteelle.

”Tämä on tosi kiva perinne, jossa hyväntuulinen Seppo ilahduttaa ihmisiä läpi vuoden kalenterin merkeissä. Ja mikä tärkeintä – samalla keräämme yhdessä Ifolorin ja kalenterin ostaneiden ihmisten kanssa rahaa tärkeään hyväntekeväisyyskohteeseen. Me toivotellaan tässä samalla Sepon kanssa mukavaa loppuvuotta kaikille!”

-- --

Näitä kohteita olemme auttaneet aiempina vuosina:

Invalidiliiton Avustajakoirat
Mielenterveyden keskusliitto
Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry
Lastenklinikoiden kummit ry

-- -- -- --
LINKKI IFOLORIN SIVUILLE:
Seppo-kalenteri on hankittavissa Ifolorin sivuilta tästä linkistä.
-- -- -- --

Kiinnostaako sinua tai yritystäsi hyvän mielen tempaukset ja heikommassa tilanteessa olevien auttaminen? Älä epäröi ottaa yhteyttä Sepon iskään, jonka yhteystiedot ovat tuossa alapuolella.

Kiinnostuitko?