Seppo kävi ilahduttamassa Ritvaa hoivakodissa

Louhoksen perustajajäseniin kuuluva Community Cheese Manager Seppo-koira kävi äskettäin tekemässä sitä, missä hän on loistanut jo vuosikymmenen – ilahduttamassa ikäihmisiä. Järjestimme kumppanimme Seuranan kanssa hyvän mielen tempauksen hoivakodissa.

Suursuosiota somessa nauttiva Seppo kävi äskettäin ilahduttamassa ihailijaansa Ritvaa kaarinalaisessa hoivakoti Mainiokoti Katariinassa. Sepon mukaan reissulle änkesi iskä ja Louhos-kollega Petteri Poukka.

Voit katsoa iloisen videon Sepon visiitistä hoivakodista tästä linkistä.

”Tämä oli tosi mukava visiitti. Seppo ja Ritva ystävystyivät oitis. Niin kauan kuin Sepossa ja minussa virtaa riittää, teemme jatkossakin tämänkaltaisia hyvän mielen tempauksia, jossa tärkeimpänä päämääränä on auttaa yksinäisiä ihmisiä”, kommentoi Poukka.

Ritvan luona käy viikoittain Seuranan kautta saatu Seuralainen Päivi, ja naisista on tullut hyvät ystävät. Heidän yhteinen aikansa kuluu yleensä rupatellen, korttia pelailleen ja kahvia hörppien. Mikäs sen mukavampaa!

Seuranan missiona onnellinen vanhuus

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa. Seuranan missiona on onnellinen vanhuus. Yrityksillä on myös suuri rooli, jotta toimintaa saadaan laajentumaan.

”Eläkeikäiset Seuralaisemme todella tekevät onnellista vanhuutta. He keksivät aina uusia ideoita ilahduttaa omaa vanhusasiakastaan, kiireettömästi ja läsnäollen. Niinpä Seppo-koirankin vierailu oli todella mieltä lämmittävä. Seppo-koiran merkitys – ja yleensä lemmikkien tuoma hyvä mieli – on tärkeä monelle meidän senioriasiakkaalle”, toteaa Mirka Saarinen, Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja.

”Seuranan palvelua on ollut ilo luoda, ensin yhteistyössä kuluttajien kanssa. Yhä enenevissä määrin myös yritykset ja kunnat ovat lähteneet mukaan kanssamme vähentämään vanhusyksinäisyyttä meidän alkuperäisen kummivanhustoiminnan ja kuntien Onnellinen vanhuus -hankkeiden myötä. Yhdessä hyvän tekeminen on vaikuttavampaa", Saarinen jatkaa.

Tutustu ihmeessä lisää vanhusseurapalvelu Seuranaan.

-- --