Seppo kävi moikkaamassa Paulia hoivakodissa

Louhoksen perustajajäseniin kuuluva Community Cheese Manager Seppo-koira kävi äskettäin tekemässä jälleen sitä, missä hän on loistanut jo vuosikymmenen – ilahduttamassa ikäihmisiä.

Louhos ja Seurana järjestivät vanhustenviikon kunniaksi hyvän mielen tempauksen helsinkiläisessä hoivakodissa. Tässä samalla vietetään myös eläinten viikkoa, joten melkoiset juhlaviikot ovat käsillä ja tassuilla!

Suursuosiota somessa nauttiva Seppo kävi moikkaamassa kasikymppistä Paulia. 12-vuotias Seppo on ihmisten iässä niini ikään noin kasikymppinen, joten tämähän oli hieno ikätovereiden kohtaaminen!

Vanhustenviikko on oikeastaan joka viikko

Sepon mukaan hoivakotireissulle änkesi iskä ja Louhos-kollega Petteri Poukka. Vanhustenviikon 2022 kattoteemana on Yhdessä luontoon – joka iän oikeus. Niinpä äijät viettivät yhdessä aikaa ulkona.

Tätä klikkaamalla voit katsoa videon Sepon visiitistä hoivakodista.

”Kyllä nämä vierailut ovat aina mahtavia. Paulilla on takanaan monipuolinen ja hieno työura, jonka lisäksi hänellä on ollut elämänsä aikana useampikin koira. Eli hyvin eläinrakas mies kyseessä", Poukka kertoo.

"Pauli on nykyään lähes mykkä, mutta eipä siinä Sepon ja Paulin kesken sanoja tarvittu. Oli hauska nähdä, kun Pauli alkoi oitis lukea Seppo-kirjaa keskittyneesti hyräillen. Hieno mies!" 

Paulin luona käy viikoittain Seuranan kautta saatu Seuralainen Maarit, ja heistä on tullut hyvät ystävät. Heidän yhteinen aikansa kuluu lehtiä selaillen ja ulkona kävellen.

Seuranan missiona onnellinen vanhuus

Seurana on Suomen ensimmäinen vanhusseurapalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota vertaistuellista seuraa yksinäisille vanhuksille kaikkialla Suomessa. Seuranan missiona on onnellinen vanhuus. Yrityksillä on myös suuri rooli, jotta toimintaa saadaan laajentumaan.

”Eläkeikäiset Seuralaisemme todella tekevät onnellista vanhuutta. He keksivät aina uusia ideoita ilahduttaa omaa vanhusasiakastaan, kiireettömästi ja läsnäollen. Oli aivan ihanaa nähdä Seppo livenä! Sepon merkitys – ja yleensä lemmikkien tuoma hyvä mieli – on tärkeä monelle senioriasiakkaallemme”, toteaa Mirka Saarinen, Seuranan perustaja ja toimitusjohtaja.

”Seuranan palvelua on ollut ilo luoda, ensin yhteistyössä kuluttajien kanssa. Yhä enenevissä määrin myös yritykset ja kunnat ovat lähteneet mukaan kanssamme vähentämään vanhusyksinäisyyttä meidän alkuperäisen kummivanhustoiminnan ja kuntien Onnellinen vanhuus -hankkeiden myötä", Saarinen jatkaa.

Tätä klikkaamalla voit tutustua Seuranan toimintaan.

-- --

Seppo poseeraa, Pauli ja Maarit tutkailevat Seppo-kirjaa.

-- --

Seuranan toimitusjohtaja Mirka Saarinen sekä Louhoksen Community Cheese Manager Seppo ja sisältöjohtaja Petteri Poukka.