Uusin sävelin kevääseen – esittelyssä hallintovahvistus Tiia Nyberg

Louhoksen hallintotriangeli soi entistäkin kirkkaammin People & Business Coordinator Tiia Nybergin saavuttua taloon.

Iiro Junnilan ja Pasi Tocklinin orkesteri Louhoksen hallinnossa täydentyi maaliskuun alussa, kun Tiia Nyberg aloitti työt Louhoksen People & Business Coordinatorina.

Pramean kuuloiseen titteliin sisältyy nimensä mukaisesti ihmisten ja talousasioiden koordinointia: talouden ohjausta, osto- ja myyntireskontran hoitamista, henkilöstön hallinnointia ja toimiston arjen pyörittämistä.

Euroista huolehtiminen on Tiialla hyvin hanskassa, sillä hän on toiminut aikaisemmin kahdessa eri tilitoimistossa palkanlaskijana ja kirjanpitäjänä tarjoten yritysasiakkaille muun muassa palkanlaskennan, kirjanpidon, taloudenhallinnan ja verosuunnittelun palveluita. Myöskään ihmisten johtaminen ei ole Tiialle vierasta. 28 ikävuoteen on mahtunut seitsemän vuoden ajalta esimieskokemusta McDonaldsilta.

Mikä sitten ajoi Tiian juuri Louhokselle?

”Siirryin hallinnolliseen työhön, koska halusin keskittää ydinosaamiseni yhteen yritykseen, omaan työpaikkaani. Louhoksesta sekä minulla että tuntemillani ihmisillä oli kaikilla positiivinen kuva. Jo pienellä tutustumisella on usko noussut tämän yrityksen kasvumahdollisuuksiin varsinkin, kun on päässyt tutustumaan työyhteisöön”, Tiia kertoo.

Louhoksen arvot kohtasivat Tiian omien arvojen kanssa. Tiian mukaan etenkin yhteisöllisyys on näkynyt arjessa, vaikka maailmantilanteesta johtuen etätyöskentely on tullut myös Louhoksen porukalle tutuksi.

”Yritysmaailma ei ole enää linjastomeininkiä, jossa työntekijä on pelkkä resurssi. Täällä näkyy mielestäni se, että työntekijöitä arvostetaan. Ihmiset ovat täällä myös luonnostaan helposti lähestyttäviä ja vastaanotto on yllättänyt tosi positiivisesti.”

Uroksia Italiasta ja Ruotsista, jalkapalloa Espanjasta

Tehokas, ratkaisukeskeinen, lisäarvoa tuova. Tätä kaikkea Tiia on osoittanut olevansa jo pienessä ajassa omalla tekemisellään ja reippaalla asenteellaan.

Töiden ulkopuolella Raisiossa kasvaneen ja sittemmin Turkuun pelastuneen Tiian vapaa-aikaa viihdyttävät italialainen ja ruotsalainen uroskaksikko Zack ja David.

”Käyn koirieni kanssa kiertämässä koiranäyttelyissä tyydyttämässä kilpailuhenkisyyden tarpeitani. Niissä on usein tuhansia ihmisiä, joten näin korona-aikana niitä ei ikävä kyllä ole voitu järjestää”, Suomen mestaruuttakin nuorempana juhlinut Tiia kertoo.

Lisäksi Tiia tunnustautuu kovaksi penkkiurheilijaksi. Jalkapalloa, jääkiekkoa ja snookeria tulee ahmittua vastaanottimien ääressä verkkokalvoille tuon tuosta.

”Seuraan etenkin espanjalaista jalkapalloa ja LaLigaa. Olen ollut katsomassa kolme suosikkijoukkueeni Real Madridin matsia paikan päällä ja kaikki ovat päättyneet tasapeliin!”

Louhoksen henkilöstössä tieto Real Madrid -kannattajuudesta otettiin vastaan ristiriitaisin tuntein.

”Olen Madridistas de Louhos ry:n puheenjohtajana äärimmäisen iloinen, että yhdistyksemme jäsenkunta vihdoin saatiin tuplattua. Tätä on odotettu niin kauan…”, Aleksi Kanerva sanoo ja poistuu haastattelusta ylivoimaiseksi käyneen liikutuksen johdosta.

”Käsittämätöntä, ettei rekrytointiprosessissa ole tarkastettu näin oleellista taustaseikkaa. Totaalinen farssi!” Anti-Madridistas de Louhos ry:n nokkamies Taneli Virjonen tiuski selvästi järkyttyneenä.

Kaikesta huolimatta lämpimästi tervetuloa Louhos-yhteisön matkaan, Tiia!