Nyt on rotilla, ampiaisilla, luteilla ja muilla ihmisten elämää "ilahduttavilla" kiusankappaleilla tiukat paikat! Louhos rakensi Antitecin tuholaistorjunnan rautaisille ammattilaisille sellaiset WordPress-sivut, että pelokkaimmat mönkijäiset laskevat alleen jo pelkästään ensivilkaisulla. Ihmisille sen sijaan sivusto on täyttä nannaa.

Tuholaistorjunnan asiantuntijaorganisaatio Antitec oli alkuvuodesta 2023 uudistamassa verkkosivujaan. Vanhat sivut olivat tulleet tiensä päähän, ja sivusto haluttiin uudistaa sekä visuaalisesti että hallintaominaisuuksiltaan. Keskeistä oli korostaa sujuvaa yhteydenottoa puhelimitse ja yhteyslomakkeella, ajatellen varsinkin mobiilikäyttäjiä.

Verkkopalvelun erikoisominaisuutena toimi hyvin kattava, jopa wikimäinen luettelo erilaisista tuholaisista. Tämä tietopankki sisälsi paitsi vinkkejä tunnistukseen, myös vinkkejä ennaltaehkäisyyn. Sivustolla haluttiin myös tuoda selkeästi esiin kaksi erillistä torjunnan tapaa: ennaltaehkäisevä toiminta sekä akuutti tuholaistorjunta.

Sivustolle toteutettiin perusteellinen käyttöliittymäsuunnittelu, jossa määritettiin lukuisten eri näkymien asettelut niin työpöytänäkymässä kuin mobiilinäkymässäkin. Teknisen toteutuksen aikana sivustolle laadittiin selkeä ja helppokäyttöinen sisällönhallinta sekä kieliversiot.

Katso lopputulos täältä! Ja jos on ongelmia tuholaisten kanssa, ota yhteyttä Antiteciin!

“Yrityksemme hankki verkkosivut Louhokselta. Kokemus oli erittäin miellyttävä ja tehokas. Yhteydenpito projektin aikana oli riittävää, jolloin oli helppo seurata projektin edistymistä. Ammattitaitoinen henkilöstö kertoi ja opasti läpi koko projektin. Lopputulos on myös meidän näköisemme. Nyt meillä on sivusto, josta olla ylpeä.”
Kai Jansson, toimitusjohtaja

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä