Henkilöstövuokrauksen ja rekrytoinnin ammattilaisten tähdittämä ATA-Henkilöstöpalvelut päätti kasvuloikkasuunnitelmiensa alla lyödä Louhoksen kanssa hynttyyt yhteen, eli vuokrata Louhoksen ammattilaiset käyttöönsä ulkoistetun markkinointipäällikkö -palvelumme mukaisesti.

Vastuullista tekemistä ja pitkäjänteisiä kumppanuuksia

Lähdimme liikkeelle käärimällä hihat strategisella suunnittelutyöllä, tarkoituksenamme duunATA viilauksia ATA:n brändille erottuvamman viestinnän ja kirkkaamman, modernisoidun ilmeen tavoittamiseksi.

Tarkemman tutustumisen myötä löysimme myös yhteistä arvopohjaa huomaamalla, miten vahvasti ATA:lla uskotaan paitsi vastuulliseen tekemiseen myös pitkäjänteisiin kumppanuuksiin. Työsuhteiden osalta tämä näkyy siinä, että yritys haluaa tarjota tekijöille ja työnantajille fiksun kasvupolun pitkiin yhteisiin työelämätarinoihin. Ei pätkätöitä vaan pitkiä, turvallisia työsuhteita.

Slogan Louhoksen kynästä

Yhteisöllisyyden arvon nimeen niin ikään vannovan Louhoksen kynästä syntyikin slogan:

ATA-Henkilöstöpalvelut – ei mikään yhden pätkätyön juttu.

Markkinointiviestinnän linjavetojen jälkeen olemme jatkaneet kumppanuusmatkaa ottamalla ylläpitoomme ATA:n verkkosivut, joita olemme lähteneet kehittämään sisältöjen, käytettävyyden ja hakukonenäkyvyyden osalta. Google-näkyvyyden lisäksi olemme digimarkkinoinnissa iskeneet hakkumme sosiaalisen median kanaviin ja somesisältöihin. Matkamme on vasta aluillaan, mutta kiitosta olemme jo saaneet vuolaasti:

”Louhoksen pyyteetön, idearikas ja ammattitaitoinen apu on ollut meille kyllä joka lantin väärti. ATA:lla on puhuttu sisäisesti, että 'tehdään asiat kuin olisimme jo kokoamme suurempi' ja tähän tekemisen kasvuloikkaan ollaan saatu suurta apua. Yhteistyön myötä olemme oppineet paljon – ja ammattilaisten tekemisen seuraaminen on motivoinut oppimaan lisää”, ATA:lta kerrotaan.

”Suosittelemme!"

Myös Louhos suosittelee yrityksille ja asiakkaillemme lämpimästi ATA-Henkilöstöpalveluiden osaavaa ja ääreismukavaa väkeä henkilöstövuokraukseen liittyvissä palvelutarpeissa.

Etsitkö töitä tai töille tekijää? Soita 044 4914588 tai lähetä sähköpostia ATA:n ammattilaisille: https://ammattitaitoa.fi/yhteystiedot/

“Väitän, että harvassa henkilöstöpalvelualan yrityksessä markkinointia tehdään yhtä johdetusti, innostuneesti ja systemaattisesti mitä meillä. Kiitos siitä Louhokselle.”
Olli Malkavaara, ATA:n markkinoinnin johtaja

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä