Ensi- ja turvakotien liitolla (ETKL) on tällä hetkellä käynnissä kampanja, jossa nostetaan esiin lapsiperheissä esiintyvää väkivaltaa. Tänäkään vuonna joulurauha ei laskeudu läheskään jokaiseen kotiin.

Puhuttelevalla sisällöllä halutaan herättää keskustelua sekä kerätä varoja yrityksiltä ja yksityisiltä ihmisiltä. Louhos on suunnitellut yhdessä ETKL:n kanssa tämän kampanjan, joka on jo saanut kiitosta laajalti.

Nostamme tämän referenssinä esiin jo nyt kampanjan ollessa vielä käynnissä, jotta saamme lisää näkyvyyttä ja huomiota tärkeälle aiheelle.

Sinäkin voit lahjoittaa haluamasi summan vaikka heti MobilePaylla tästä linkistä

Mitä teimme

Suunnittelimme, käsikirjoitimme ja ohjasimme yhdessä kampanjan, jossa nostetaan puhuttelevalla tavalla esiin turvattoman kodin yleisyyttä Suomessa. Kampanja näkyy sovituissa kanavissa kohdennetun digimainonnan sekä natiivimainonnan avulla.

ETKL:n varainhankintapäällikkö Henna-Riikka Myrskylä kuvailee yhteistyötä seuraavasti.

”Kerroin Louhokselle ideastani, että nyt voisimme oikeasti näyttää miltä se hätä lapsiperheissä näyttää, sillä lähisuhdeväkivallasta puhutaan usein vain sanojen tasolla, monestakin syystä. Koska aihe on sensitiivinen, videon käsikirjoittaminen ei ole helpoimmasta päästä, jotta videota ei bännätä digikanavista. Sain Louhokselta ilahduttavan monta rohkeaa käsisaihiota, joista valitsimme kaksi toteutettavaksi.

Kun puhumme väkivallasta, tätä kampanjaa tehdessä on pitänyt ottaa tosi monta erikoisasiaa huomioon ja vielä matkan varrella tehdään muokkauksia tarvittaessa. Yhteistyö Louhoksen kanssa on sujunut saumattomasti ja louhoslaiset reagoivat aina todella nopeasti kaikkiin tarpeisiin. Erityiskiitos siitä, että tätä kampanjaa on tehty yhdessä tiiminä.”

Työryhmä

Kampanjan idea: Henna-Riikka Myrskylä, ETKL
Suunnittelut ja järjestelyt: Henna-Riikka Myrskylä, ETKL. Petteri Poukka, Valtteri Mäkelä, Louhos Digital
Käsikirjoitus ja ohjaus: Petteri Poukka, Louhos Digital

Mainonta: Matti Koivisto, Louhos Digital
Videot ja kuvat: Jarno Hiltunen, Plakat
Näyttelijä: Akseli Hakkarainen

“Koska aihe on sensitiivinen, videon käsikirjoittaminen ei ole helpoimmasta päästä, jotta videota ei bännätä digikanavista. Sain Louhokselta ilahduttavan monta rohkeaa käsisaihiota, joista valitsimme kaksi toteutettavaksi.”
Henna-Riikka Myrskylä, Varainhankintapäällikkö, ETKL

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä