EN

Enterprise Suomi

Maailman suurimman autonvuokraus­palvelun Suomen valloitus

Digimarkkinointi
Verkkosivut

Autonvuokraus­verkkopalvelu integroituna emojärjestelmään

Länsiauto hankki lisenssin Enterprise Rent-A-Car -autonvuokrauspalvelun tuomisesta Suomeen vuonna 2018 ja Louhos toteutti verkkopalvelun vuokraustoimintaan. Google-markkinoinnin avulla palvelu tuotiin tuloksekkaasti mukaan kotimaisille markkinoille ja ihmisten tietoisuuteen. Hedelmällinen yhteistyö jatkui minilease.fi-verkkosivuston pystyttämisen merkeissä, mainonnalla höystettynä. Suositusten myötä Louhos valikoitui toteuttamaan myös Enterprise Baltian autonvuokrauspalvelun.

Länsiauto lähti ydinliiketoimintansa lisäksi hakemaan kasvua autonvuokraustoiminnasta. Laajennus oli luontevaa yritykselle suuren autoarsenaalin myötä. Enterprise-emoyhtiön tekniset vaatimukset verkkopalvelun integroinnissa olivat kovaa luokkaa ja tähän tarvittiin huippuluokan osaamista.

Louhoksella täsmättiin kellot Amerikan pään kanssa ja yhteisen juonen löydyttyä käärittiin hihat. Enterprise Rent-A-Car Finland pystytettiin noudattaen korporaation tilausjärjestelmän vaatimuksia. Järjestelmästä uitetaan vuokra-autojen hinnat ja saatavuus yli 7600 toimipisteeltä ympäri maailman reaaliajassa. Nyt myös suomalaiset voivat asioida maailman suurimman autonvuokrauspalvelun kanssa sujuvasti suomen kielellä.

Liiketoiminnan laajentamisen myötä Länsiauto halusi pääsivuston kylkeen Mini Leasing -palvelun pidempiaikaisia autonvuokrauksia varten. Laadukas uusi sivusto yhdistettynä tehokkaaseen Google-mainontaan on parhaimpina kuukausina johtanut vuokra-autojen tilapäiseen loppumiseen.

Google-mainonnalla tuloksia ja näkyvyyttä

Lähdimme toteuttamaan mainontaa hyvinkin kilpaillulle alalle, suomalaisille melko tuntemattoman brändin parissa. Haastavan alun jälkeen tulokset ovat järjestäen parantuneet ja ehkä kovimpana saavutuksena kokonaiskuvassa Google-haut suoraan brändinimellä ovat tasaisesti kasvaneet. Pandemiakaan ei pysäyttänyt kehitystä, kun matkailun pysähtymisen tuoma lasku lyhytaikaisissa autonvuokrauksissa käännettiin voitoksi siirtämällä panostusta kysyntää kasvattaneeseen pitkäaikaiseen vuokraustoimintaan. Nopea reagointi ja kysynnän kasvu ovat tuoneet kuukausitasolla satoja yhteydenottoja minilease.fi-sivuston kautta.

Kiinnostuitko?

Aleksi Kanerva

Digital Marketing Manager

Aleksi Kanerva

Mitja Lindfors

System Specialist

Mitja Lindfors

Ota yhteyttä