EN

EXIT 2 -kirja

Kirja yrittäjyydestä yrittäjien kertomana

Sisällöntuotanto

Muutimme menestyksen sanoiksi

Louhos Digital kirjoittaa myös kirjoja. Kyllä vain, nimittäin sisältöjohtajamme Petteri Poukka on kirjoittanut jo kaksi kirjaa, ja hänen toinen kirjansa käsittelee yrittäjyyttä.

Sijoitusyhtiö Leap Investors tiedusteli mahdollisuutta kirjaprojektille. Viiden kuukauden prosessin tuloksena syntyi lähes 400-sivuinen kirja, jossa on inspiroivia tositarinoita suomalaisista yrittäjistä. Päävastuussa kirjan kirjoittamisessa oli Petteri Poukka apunaan kynäilijäkollega Taneli Virjonen.

Kirjassa esiintyvät yrittäjät ovat asettaneet itsensä alttiiksi mahdollisuuksille ja uskaltaneet myös epäonnistua. Nämä yrittäjät eivät korosta itseään liikaa. Tietysti menestyneet tekijät tiedostavat omat saavutuksensa, mutta on tärkeää huomata, kuinka suuresti he kunnioittavat ja arvostavat niitä ihmisiä, jotka ovat auttaneet heitä matkan varrella.

Kaupoista, kirjastoista ja äänikirjana löytyvä EXIT Vol. 2 sisältää 16 henkilötarinaa eri ikäisistä ja erilaisista lähtökohdista ponnistaneista yrittäjistä, jotka kertovat avoimesti yritysmatkansa onnistumisista, haasteista ja opeista matkallaan kohti yrityskauppoja. He ovat kaikki halunneet rakentaa jotain uutta ja auttaa toisten ihmisten elämää. Exit ei ole ollut syy, vaan seuraus.

”Työläs ja intensiivinen kirjaprojekti Petterin kanssa eteni jouhevasti alusta loppuun. Lopputuloksena on inspiroiva kirja kaikille yrittäjähenkisille ihmisille. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön!”

Matias Mäenpää, co-founder, Leap Investors Oy

Kiinnostuitko?

Petteri Poukka

Content Director & Co-Founder

Petteri Poukka

Taneli Virjonen

Copywriter & Social Media Specialist

Taneli Virjonen

Ota yhteyttä