EN

Fredrik

Seurustelu­ravintolalle tyylikäs ja erottuva brändi-ilme

Graafinen suunnittelu

Fredrikin juhlissa näkyy Louhos Digitalin kädenjälki

”Onko tuo sinun tekemä logo?”, on kysymys, johon graafikkomme Niki Pettersson on saanut useasti vastata kyllä. Sana on kiirinyt, sillä seurusteluravintola Fredrikin erottuva logo on näkyvästi esillä Turun ydinkeskustassa. Poikkeuksellisen logosta tekee sen kuvituskuvamaisuus ja yksityiskohtaisuus.

Logopaketin lisäksi vastasimme ravintolan brändin kokonaisvaltaisesta toteutuksesta suurimmalta osin. Vastasimme lukuisista erilaisista visuaalisista elementeistä niin ravintolan sisällä kuin sosiaalisessa mediassa sekä verkossa. Tyylikkään arvokas ilme on kerännyt kiitosta niin asiakkaalta kuin asiakkaan asiakkailta.

Loimme lisäksi yritykselle ja sen päähahmo Fredrikille tarinan, joka on yhtenäinen visuaalisen ilmeen kanssa. Kujeilevan herrasmiehen ulkoisen olemuksen lisäksi määrittelimme mystisen hahmon persoonan ja taustatarinan. Lopputulokseen voi tutustua lisää alla sekä Fredrikin verkkosivuilta.

”Toteutimme Louhos Digitalin kanssa uuden ravintolamme brändin lähes kokonaan. Työskentely oli nopeaa ja virtaviivaista sekä turhilta korjauskierroksilla vältyttiin. Projektin aikataulut pitivät paikkaansa ja lopputulos oli erittäin sopiva ja monipuolinen sekä soveltui useampaan käyttötarkoitukseen suoraan. Erityismaininta hyvästä yhteydenpidosta sekä nopeudesta.”

Lauri Kokko, Toimitusjohtaja, Ringlet Oy

Kiinnostuitko?

Juhani Koskinen

Brand Director & Co-Founder

Juhani Koskinen

Ota yhteyttä