EN

HELEN

Sosiaalisen median koulutus henkilöstölle

Viestintäpalvelut

Some-energiaa Helenille

Energiayhtiö Helen on palkittu maailman parhaana kaupunkienergian tuottajana. Raikkaan ja modernin yhtiön asiakasmäärä on noin 400 000 eri puolella Suomea.

Kasvua halutaan tehdä eettisesti ja vastuullisesti, kuten tämän alan ja kokoluokan yritykseltä sopii odottaakin.

Helenissä haluttiin aktivoida henkilöstöstä laajasti eri profiilin asiantuntijoita someen keskustelemaan erilaisista energia-alan asioista. Tavoitteena oli samalla sekä avata verhoa työntekijöiden arkeen ja nostaa sitä kautta Helenin työnantajamielikuvaa että kannustaa henkilöstöä vaikuttamaan alan asioihin kasvattamalla samalla omaa asiantuntijabrändiään.

Helenille räätälöitiin moniosainen somevalmennus, jossa henkilöstöä lähdettiin pienryhmissä rohkaisemaan ja kouluttamaan erityisesti Twitterin ja LinkedInin käyttöön. Kouluttajana Louhokselta (ent. Viestintäliiga) valikoitui toimitusjohtaja Iiro Junnila.

Twitteriin ja LinkedIniin ilmestyi useita uusia heleniläisiä, jotka ovat myös aktivoituneet kanavien käytössä. Palautteet osallistujilta olivat erittäin positiivisia (asteikolla 1-5).

  • Valmennuksen sisältö oli hyödyllistä: 4,75
  • Tulen aktivoitumaan itse somessa: 4,25
  • Suosittelisin tätä somevalmennusta kollegoilleni: 4,42

 

”Avasin ovet somemaailmaan ja Twitteristä löydän myös heleniläisiä, joiden kanssa en ole päivittäin tekemisissä.”

”Huomasi, ettei Iiro ole eilisen teereen poikia ja ensimmäistä kertaa kouluttamassa.”

”Rohkaistun päivittämään LinkedIn-tiliäni ja aktivoidun siellä.”

– Heleniläiset

 

Iiron rento valmennustyyli sopi hyvin innostamaan henkilöstöämme sosiaalisen median ammatillisen käytön aloittamiseen. Yhteistyö Iiron kanssa oli sujuvaa ja kokonaisuutena koulutukset täyttivät odotuksemme.

Mia Virolainen, Communication Specialist, Helen Oy

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä