EN

HY247

Kiinteistöpalveluja innovatiivisiin tarpeisiin

Digimarkkinointi
Sisällöntuotanto
Verkkosivut

Kiinteistöpalveluja Helsingin yliopistolle tarjoava HY247 tarvitsi uudet nettisivut nopealla aikataululla. Yritys vastaa rakentamisesta ja kiinteistönhuollosta Suomen tunnetuimman yliopiston moninaisiin tarpeisiin. Lopputuloksena oli raikas sivusto, jonka kärkenä toimivat hyvät yhteydenottomahdollisuudet ja helppokäyttöisyys. 

Verkkosivujen ulkoasun eteen nähtiin paljon vaivaa. Erottuvuutta ja nykyaikaisuutta luotiin esimerkiksi tuomalla pehmeyttä pienillä yksityiskohdilla. Sivujen alaosan graafinen aalto koodattiin käsin, ja esimerkiksi bannerikuvan laatikoiden reunat pyöristettiin. 

“Halusimme nettisivut raikkaalla, selkeällä ja nykyaikaisella ilmeellä. Lisäksi meille oli tärkeää, että nettisivualusta on helppokäyttöinen. Saimme nämä kaikki juuri meidän näköisillemme nettisivuille. Ulkonäkö on raikas ja nykyaikainen, mikä tukee yhtiömme arvoja, intoamme kehittyä ja halua tuottaa parasta mahdollista palvelua yliopistolaisille.
- Elisa Pesola, viestinnän asiantuntija

Analyyseistä laajennettuihin urasivuihin 

Sivuston kokoamiseen lähdettiin toteuttamalla työntekijäkysely. Kyselyn avulla selvitettiin HY247:n työntekijöiden käsityksiä siitä, mitä työpaikan hyviä puolia sivustolla voisi tuoda esiin ja mitä tietoja verkkosivuilta tulisi löytyä. Työntekijäkyselystä saatiin paljon hyödyllistä dataa tulevaisuuttakin varten, sillä kyselyyn vastasi yhteensä noin 150 työntekijää.

Uusien verkkosivujen hakukoneoptimointia varten toteutettiin myös hakusana-analyysi, jonka tuloksia hyödynnettiin sivuston tekstisisältöjen tuotannossa. Hakukoneoptimoidulla sisällöllä ja markkinointityökalujen asennuksella luotiin valmiudet sivuston aiempaa parempaan verkkonäkyvyyteen.

Sivuston näkyvyyden lisäksi haluttiin kehittää sen navigoitavuutta. Kaikki yhtiön tarjoamat palvelut päätettiin tuoda yhdelle sivulle ja yhteydenottomahdollisuuksia haluttiin selkeyttää. Tätä varten urasivulle upotettiin Laura-rekrytointijärjestelmä, jonka kautta työnhakija pääsee helposti lähettämään esimerkiksi avoimen työhakemuksen. Uudistuneelta urasivulta pystyy tilaamaan myös työpaikkoja koskevia uutiskirjeitä siten, että työalueista voi valikoida vain itseään kiinnostavat aihealueet.

Yhteistyö sujui saumattomasti, ja sivusto oli valmis kahdessa kuukaudessa. HY247 sivuista tuli helposti ymmärrettävät ja navigoitavat.

 

“Louhoksen kanssa työskennellessä on sellainen tunne, että olemme osaavissa käsissä. Yhteydenpito Louhoksen kanssa on helppoa, ja Louhoksen puolelta pyyntöihimme ja kysymyksiimme vastataan nopeasti. Toiveisiimme ei koskaan vastattu kieltävästi, vaan ideoitamme jalostettiin eteenpäin, niitä palloteltiin ja vietiin toteutukseen.”

Elisa Pesola, viestinnän asiantuntija

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä