Kiinteistöpalveluja Helsingin yliopistolle tarjoava HY247 tarvitsi uudet nettisivut nopealla aikataululla. Yritys vastaa rakentamisesta ja kiinteistönhuollosta Suomen tunnetuimman yliopiston moninaisiin tarpeisiin. Lopputuloksena oli raikas sivusto, jonka kärkenä toimivat hyvät yhteydenottomahdollisuudet ja helppokäyttöisyys.

Verkkosivujen ulkoasun eteen nähtiin paljon vaivaa. Erottuvuutta ja nykyaikaisuutta luotiin esimerkiksi tuomalla pehmeyttä pienillä yksityiskohdilla. Sivujen alaosan graafinen aalto koodattiin käsin, ja esimerkiksi bannerikuvan laatikoiden reunat pyöristettiin.

“Halusimme nettisivut raikkaalla, selkeällä ja nykyaikaisella ilmeellä. Lisäksi meille oli tärkeää, että nettisivualusta on helppokäyttöinen. Saimme nämä kaikki juuri meidän näköisillemme nettisivuille. Ulkonäkö on raikas ja nykyaikainen, mikä tukee yhtiömme arvoja, intoamme kehittyä ja halua tuottaa parasta mahdollista palvelua yliopistolaisille.

- Elisa Pesola, viestinnän asiantuntija

“Louhoksen kanssa työskennellessä on sellainen tunne, että olemme osaavissa käsissä. Yhteydenpito Louhoksen kanssa on helppoa, ja Louhoksen puolelta pyyntöihimme ja kysymyksiimme vastataan nopeasti. Toiveisiimme ei koskaan vastattu kieltävästi, vaan ideoitamme jalostettiin eteenpäin, niitä palloteltiin ja vietiin toteutukseen.”
Elisa Pesola, viestinnän asiantuntija

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä