EN

Ifolor

Suomen johtava kuvapalvelu luottaa Louhoksen ideoihin

Sisällöntuotanto
Viestintäpalvelut

Kivijalka someen sekä raikkaat kampanjat

Kuvapalvelu Ifolorilla ja Louhoksella on jo pitkä yhteinen historia. Ifolor otti aikoinaan yhteyttä, sillä heillä oli toiveissa saada uusia ideoita, suuntaviivoja ja näkemyksiä sosiaalisen median tekemiseensä. Yhteistyö laajentui nopeasti erilaisten kampanjoiden suunnitteluun ja ”avaimet käteen” -henkisiin kampanjayhteistöihin. Lisäksi Louhos Digitalin somesta tuttu koiraosakas Seppo on toiminut jo vuosikausia hyvän mielen Ifolor-lähettiläänä.

Ifolorille tekemämme somestrategian ja vuosikellon tarkoituksena oli auttaa löytämään punainen lanka ja selkeä linja heidän someensa. Suunnitelmat on laitettu myös konkretiaksi, sillä vuosien varrella olemme tehneet Ifolorille erilaisia artikkelitöitä sekä kesä- ja joulukampanjoita, joissa päärooleissa ovat olleet kekseliäät kuvat sekä merkitykselliset tarinat.

Toteutuksien kannalta tärkeää on ollut myös tekemiemme töiden ajattomuus, minkä myötä Ifolor pystyy käyttämään tuottamaamme materiaalia vuosikausien ajan aina sopivaan vuodenaikaan tai aiheeseen liittyen. Selkeät, monipuoliset ja erilaisia kohderyhmiä tavoittavat valmiit työt ovat helpottaneet Ifolorin arkea ja vapauttaneet heidän markkinointityöntekijöidensä aikaa.

Olemme tehneet Louhos Digitalin kanssa monipuolista yhteistyötä, joka on ollut molempien osapuolten kannalta antoisaa. Sovitut työt on tehty nuorekkaalla ilmeellä, suurella intohimolla ja ketterästi.

Päivi Pietarinen, Senior Marketing Manager, Ifolor

Kiinnostuitko?

Petteri Poukka

Content Director & Co-Founder

Petteri Poukka

Seppo-koira

Senior Community Cheese Manager & Co-founder

Seppo-koira

Ota yhteyttä