Kortteliravintola Arvo on Turussa sijaitsevan Portsan kaupunginosan sydän. Louhoksen tekijät ovat jo useamman vuoden etsineet sekä löytäneet digitaalisen maailman syövereistä janoisia turkulaisia nautiskelemaan muun muassa Arvon cocktaileista ja mocktaileista.

Turun idyllisen kaupunginosan Port Arthurin – eli Portsan – ytimeen nousi vuonna 2018 Kortteliravintola Arvo. Lämpimästä ja laatutietoisesta palvelustaan sekä herkullisesta juomavalikoimastaan tunnetulle Arvolle tuli pandemian alkutaipaleella vuoden 2020 kesällä tarve saada uusia tekijöitä hoitamaan päämainostuskanavana toimineen sosiaalisen median markkinointia.

Suosittelujen kautta apu löytyi todellakin läheltä. Portsassa asuneet Louhoksen Juhani, Taneli ja Teemu hyppäsivät tutun ravintolan markkinoinnin rattaille enemmän kuin mielellään. Sittemmin vain Taneli on jäänyt edustamaan paikallisia värejä, mutta se ei ole estänyt vauhtia kiihtymästä. Lisäksi mukaan remmiin on liittynyt tält pualt jokkee Google-mainonnan virtuoosi Olivia.

“Arvon somemarkkinointi tarvitsi uutta verta ja ammattimaisuutta. Se löytyi heti Louhokselta. Parasta yhteistyössä on ollut palvelun kokonaisvaltaisuus: jokainen ongelma, haaste tai tavoite liittyen someen, kotisivuihin tai hakukoneisiin on hoitunut. Paras päätökseni oli ulkoistaa markkinointi Louhokselle.”
Tommi Avola, ravintoloitsija

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä