EN

Lähitaksi

Lähitaksi luottaa Louhokseen verkko­näkyvyydessä

Digimarkkinointi
Verkkosivut

Verkko­palvelu myynti­kanavana

Viime vuosien lakimuutokset ja sitä myötä koventunut kilpailu taksialalla ovat tuoneet alan toimijoille runsaasti uusia haasteita taksimarkkinoilla. Lähitaksi ymmärsi, että toimivat digitaaliset ratkaisut ja näkyvyys verkossa ovat ratkaisevia liiketoimintamenestyksen kannalta. Louhoksen avulla yritys on nostanut profiiliaan verkossa, luonut uusia tehokkaita ratkaisuja asiakkaille ja moninkertaistanut verkon kautta tulevien tilausten määrän.

Louhos suunnitteli ja toteutti Lähitaksille selkeän ja rakenteellisesti toimivan verkkopalvelun. Tavoitteena oli parantaa asiakaspalvelua ja lisätä myyntiä. Kuluttajien päätilauskanavat, puhelinkeskus ja mobiilisovellus, nostettiin keskeisiksi elementeiksi pääsivulle. Yrityksille suunnattujen palveluiden tilaamista helpotettiin. Louhos teki sivulle myös taksilaskurin, joka laskee hinta-arvion taksimatkalle.

Louhos on Lähitaksin pääyhteistyökumppani digitaalisessa markkinoinnissa. Se hoitaa yrityksen verkkomarkkinoinnin, jolla ohjataan käyttäjiä verkkopalveluun ja brändinäkyvyyttä tehdään sosiaalisen median kanavissa. Sovelluskampanjalla ja mainoslaajennuksilla on saatu hankittua merkittävä määrä käyttäjiä Lähitaksin Taksini-sovellukselle.

Tilaukset tuplaantuivat

Taksin tilaukset verkkopalvelusta kaksinkertaistuivat heti uudistuksen jälkeen. Kustannustehokas Google Ads-mainonta ohjaa tehokkaasti potentiaalisia asiakkaita sivustolle. Sovelluskampanja tuottaa lähes 600 latausta kuukausitasolla.

1.    + 102.32 %

Taksin tilaussoittojen kasvu verkkosivustolta uudistuksen jälkeen

2.    39 %

Googlen-hakukampanjoiden konversioprosentti vuonna 2019

3.    588

Mainonnan kautta tulleet sovelluslataukset keskimäärin kuukaudessa

Voin suositella Louhosta muillekin. Yhteistyömme on sujunut todella hyvin. Louhos on ollut luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kotisivusuunnittelussa, ylläpidossa ja verkkonäkyvyydessä.

Heidi Säynäjoki, Lähitaksi

Kiinnostuitko?

Aleksi Kanerva

Digital Marketing Manager

Aleksi Kanerva

Tuukka Akkanen

Senior Software Developer

Tuukka Akkanen

Ota yhteyttä