EN

Laurea-ammattikorkeakoulu

Kattavat pelikirjat Laurean some­tekemiseen

Digimarkkinointi
Sisällöntuotanto
Viestintäpalvelut

Yksi Suomen johtavista korkeakouluista luotti Louhoksen someapuun

Laurea-ammattikorkeakoulun ja Louhoksen sosiaalisen median yhteistyöprojekti toteutettiin onnistuneesti syys-talvella 2020-21. Laurea toivoi Louhokselta auditointia ja kehittämissuunnitelmaa sosiaalisen median kanaviinsa, jotta heidän tekemisensä olisi tulevaisuudessa järjestelmällisempää ja tuloksellisempaa.

Koronan aikana kaikki palaverit käytiin onnistuneesti Teamsin välityksellä. Alina Heywoodin johdolla keskityimme sanallisen ja visuaalisen viestinnän kehittämisaiheisiin sekä kanavakohtaisiin best practices -teemoihin. Matti Koivisto puolestaan kartoitti maksetun somemainonnan tilan ja koosti yksityiskohtaisia teknisiä kehityskohteita sekä hyväksi havaittuja vinkkejä sisältävän ohjeistuksen.

Lopputulemana Louhos teki Laurealle kaksi erillistä ja kattavaa Digitaalista pelikirjaa: sanallisen ja visuaalisen someviestinnän pelikirjan sekä somemainonnan pelikirjan. Nämä pelikirjat tulivat Laurean viestintätiimin sisäiseen käyttöön yhtenäistämään ja selkeyttämään päivittäistä sisällöntuotantoa Facebookissa, Instagramissa, Twitterissä, LinkedInissa ja TikTokissa.

Kävimme tiimimme kanssa Louhos Digitalin tekemiä pelikirjoja läpi ja palaute oli erittäin positiivista. Nämä pelikirjat olivat juuri sellaiset, mitä toivoimme, ja saamme niistä erittäin hyviä eväitä somen kehittämiseen. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvää työtä.

Juha Niemi, markkinointipäällikkö, Laurea-ammattikorkeakoulu

Kiinnostuitko?

Petteri Poukka

Content Director & Co-Founder

Petteri Poukka

Ota yhteyttä