EN

Marecap Trans

Kansainväliset verkkosivut logistiikka-alan konkarille

Sisällöntuotanto
Verkkosivut

Marecap Trans Oy on logistiikkapalvelu, joka on vuosikymmenten ajan toiminut luotettavana kuljetusratkaisujen tarjoana erityisesti ulkomaille suuntaaville kuljetuksille. Yrityksen uudet verkkosivut olivat Louhoksen ensimmäisiä projekteja Whitestonen ja Viestintäliigan yhdistymisen jälkeen vuonna 2020.

Sivut toimivat taidonnäytteenä ensimmäisistä yhteisistä onnistumisista. Marecap Transille tehtiin verkkosivujen lisäksi sisällöntuotantoa ja uutta visuaalista ilmettä.

Kuten monissa muissakin projekteissa, myös tässä timantin hiominen aloitettiin jo suunnitteluvaiheessa. Projektin alussa tärkeänä kysymyksenä oli, miten sisältöä saisi paremmin esille yrityksen verkkosivuilla ja miten sivut tavoittaisivat kohderyhmänsä paremmin. Verkkosivuille lähdettiin luomaan rakennesuunnitelmaa. Sivuston teknisten ominaisuuksien lisäksi käytiin läpi brändiä ja värimaailmaa. Sivujen ulkoasua haluttiin kehittää, ja väriteemaksi valikoitui ammattimaisuutta huokuva mustavalkoinen sinisellä tehostevärillä.

Marecap Trans tarjoaa monipuolisesti logistiikkapalveluja aina kuljetussuunnittelusta terminaalipalveluihin, mutta kuljetukset haluttiin nostaa yrityksen pääpalveluksi. Sivuilla on myös mahdollista seurata rahtikaluston sijainteja ja liikkumista.

Yritys tarvitsi nopeaa reagointia kuljetuksien organisointiin. Uusille verkkosivuille tuotiin mahdollisuus ottaa yhteyttä Whatsapissa, mikä on Marecapille Transille tärkeä kommunikointikanava asiakkaiden kanssa. Projektin keskeisimpiä tavoitteita oli saada lisää yhteydenottopyyntöjä verkkosivujen kautta. Tämä onkin tehty helpoksi: nyt sivuilta löytyy niin viestikenttää, Pyydä tarjous -nappia, kuin yhteystietovälilehteäkin.

Verkkosivuihin ollaan molemmin puolin tyytyväisiä. Koronapandemian tuomista haasteista huolimatta projekti eteni suoraviivaisesti, jonka myötä sekä asiakas että Louhoksen väki kokivat onnistumisen tunteita. Sivuille on jatkossa suunnitteilla myös venäjänkielinen versio.

Kiinnostuitko?

Aleksi Kanerva

Digital Marketing Manager

Aleksi Kanerva

Tuukka Akkanen

Senior Software Developer

Tuukka Akkanen

Ota yhteyttä