EN

Merivoimat

Perusteellinen Instagram-koulutus Merivoimille

Viestintäpalvelut

Instagramin avulla lisävoimaa Merivoimille

Merivoimat puolustaa Suomea osana puolustusvoimien kokonaisuutta. Merivoimien palveluksessa on vuosittain noin 3 400 varusmiestä, joista suurin osa käyttää sosiaalisen median kanavia. Louhos koulutti Merivoimien esikuntaa ja tiedottajia Instagramin käytössä antaen samalla keinoja paremman suunnitelmallisuuden ja tavoitettavuuden lisäämiseksi.

Louhoksen Alina Heywood piti etäyhteyksin laajan Instagram-koulutuksen Merivoimien väelle pitkin rannikkoa. Interaktiivisessa ja keskustelevassa koulutuspäivässä keskityttiin pääosassa Instagramin teknisen osaamisen hiomiseen. Toisena suurena teemana oli yhtenäisen suunnan löytäminen, sillä tekijöinä on eri taitotason omaavia henkilöitä.

Koulutuspäivän tuloksena saatiin parempaa osaamista, kasvanutta intoa ja useita uusia työkaluja. Jäämme Louhoksella innolla odottamaan, miten Merivoimien Instagram kasvaa ja kehittyy entisestään!

Olemme merivoimissa tiedostaneet, että Instagram on voimakkaimmin kasvava some-kanavamme, eikä vain nuorimpien yleisöjen parissa. Vastikään vuoden täyttänyt kanava @navyfi on saavuttanut mukavasti yleisöä, mutta meillä on paljon kehitettävää feedissä erityisesti visuaalisen ilmeen ja yhtenäisyyden kanssa. Saimme Louhoksen Alinalta runsaasti vinkkejä tekniseen toteutukseen ja ideoita sisältöjen suunnitteluun. Meillä on vahva brändi, joka mahdollistaa myös irrottelun. Me olemme tosissamme, muttei aina liian vakavissamme!

- Annele Apajakari, Merivoimien tiedotuspäällikkö

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä