EN

Octacell

Digi­markkinointia ja uudet verkkosivut

Digimarkkinointi
Verkkosivut

Kullan­hohtoinen digi­kumppanuus

Louhoksella on takanaan pitkä yhteistyö modulaarisia kokous- ja työtiloja valmistavan kotimaisen Octacellin kanssa. Kumppanuuden aikana olemme louhineet Octacellille kymmeniä kullanarvoisia liidejä digimarkkinoinnin keinoin, ja vuonna 2020 moukaroimme kokonaan uudet verkkosivut vanhan WordPress-sivun tilalle.

Aloitimme Octacellin digitaalisen markkinoinnin pian yrityksen perustamisen jälkeen vuonna 2018. Tähän päivään mennessä olemme ohjanneet tuhansia kävijöitä Octacellin verkkosivuille ja kaivaneet kymmeniä myynteihin johtaneita yhteydenottoja verkkosivujen kautta, puhelimitse sekä sähköpostitse. Matkan varrella on ehditty tekemään myös mm. menestyksekästä rekrymainontaa.

Yhteistyömme edetessä nousi esiin tarve uusille verkkosivuille, kun lisääntyneen verkkosivuliikenteen myötä vanha WordPress-sivu alkoi käydä kankeaksi ja sivustolle kaivattiin lisää toiminnallisuuksia. Vuonna 2020 työstimme Octacellille täysin uuden verkkosivuston, joka sisältää mm. interaktiivisen suunnittelutyökalun, jonka avulla vierailija pystyy suunnittelemaan oman räätälöidyn työskentelytilan.

Louhos Digital (ent. Viestintäliiga) on ollut mukana Octacellin kasvutarinassa sen alkuvaiheista lähtien. Some- ja Google-mainonnan yhdistelmä on tänäkin päivänä meille yksi tärkeimmistä kanavista uusien kontaktien hankinnassa ja yrityksen tunnettuuden lisäämisessä. Erityiskiitosta ansaitsee myös Louhoksen puhtaalta pöydältä koodaama verkkosivusto, jota pystytään jatkokehittämään yhdessä muun liiketoiminnan kanssa ja rakentamaan entistäkin monipuolisemmaksi tulevaisuudessa.

Antti Sundqvist, CEO, Octacell Oy

Kiinnostuitko?

Tuukka Akkanen

Senior Software Developer

Tuukka Akkanen

Ota yhteyttä