Pääomasijoitusalan yhteinen äänitorvi Pääomasijoittajat ry kääntyi Louhoksen puoleen uudistaessaan verkkosivustonsa vastaamaan nykypäivän tarpeita.

Pääomasijoittajat ry on suomalainen organisaatio, joka edustaa pääomasijoitustoimialaa. Sen tehtäviin kuuluu monipuolinen rooli pääomasijoittamisen edunvalvojana ja kehittäjänä niin vaikuttamisen, tutkimuksen, viestinnän, eettisten säännösten, suositusten kuin koulutusten saralla.

Yhdistys halusi uudistaa kokonaisvaltaisesti verkkosivunsa vastaamaan paremmin jäsenten ja sidosryhmien tarpeita. Uusille kaksikielisille sivuille haluttiin päivitystä visuaalisen ilmeeseen sekä lisää viestintäkanavia, kuten jäsenille oma kirjautumisen takana oleva ekstranet-sivu. Lisäksi toiveena oli oma sijoittajahakukone, jolla yritykset voisivat etsiä juuri heille potentiaalisia sijoittajia.

Ja kuten tapana on, toiveet tulivat toteutetuksi.

Verrattomat verkkosivut teillekin?

Katso suuntaa-antavat palvelupaketit ja vakuutu!

“Louhos toteutti Pääomasijoittajat ry:n visuaalisen ilmeen päivityksen ja kokonaisvaltaisen verkkosivu-uudistuksen ammattitaitoisesti, tehokkaasti ja joustavasti. Louhoksen tiimi ymmärsi hyvin haasteemme ja tarpeemme, ja yhteistyö oli alusta loppuun sujuvaa. On ilo jatkaa yhteistyötä Louhoksen kanssa verkkosivujen ylläpidon ja mahdollisen tulevan jatkokehityksen merkeissä!”
Juulia Korkiavaara, viestintäpäällikkö

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä