EN

RND Works

Erottuvaa ja monikanavaista sisältö­­markkinointia

Digimarkkinointi
Sisällöntuotanto
Videot ja valokuvat

Palveluita koko paletin laajuudelta

Vantaalainen rempseä ohjelmistotalo RND Works ulkoisti digitaalisen markkinointinsa ja sisällöntuotantonsa meille, eikä päätöstä ole tarvinnut katua.

Jatkuvan tekemisen pääpaino on monikanavaisessa digitaalisessa mainonnassa. Hankimme RND Worksille verkkosivukävijöitä kohdennetulla mainonnalla Facebookissa, Instagramissa, Googlessa, Twitterissä ja LinkedInissä. Toteutamme kanaviin myös orgaanisia julkaisuja. Verkkosivukävijöistä konvertoimme asiakkaita optimoimalla sivustoa analytiikkadatan pohjalta.

Lisäksi tuotamme yhteistyössä RND:n asiantuntijoiden kanssa säännöllistä blogisisältöä, jolle keräämme oikeaa lukijakuntaa mm. natiivimainonnalla sopivissa verkkomedioissa. Yhteistyön aikana olemme toteuttaneet myös verkkosivutekstejä, käännöstöitä, videoita ja valokuvia. Voisi siis sanoa, että kaikki kivet on käännetty! On ilo toimia asiakkaan kanssa, joka uskaltaa kokeilla uutta ja heittäytyä (ks. kuvat).

Yhteistyö Louhoksen kanssa on aina ollut sujuvaa. Koemme löytäneemme heissä aidon kumppanin, joka jakaa arvomme ja toteuttaa pyrkimyksemme “no bullshit” -periaatteeseen kaikessa mitä tehdään.

Laura Järvinen, RND Works Oy

Kiinnostuitko?

Matti Koivisto

Digital Marketing Manager

Matti Koivisto

Ota yhteyttä