Louhoksen, viestintätoimisto Kumppanian ja finanssialan IT-ratkaisuja toteuttavan Samlinkin yhteistyön hedelmänä syntyi viimeksi mainitulle verkkopalvelu, joka ei ainoastaan säkenöinyt moderniudellaan, vaan mahdollisti myös vaivattoman sisällönhallinnan ilman teknistä jonglöörausta.

Finanssialan IT-ratkaisuja toteuttava Oy Samlink Ab tarvitsi uudet verkkosivut. Yhteistyössä viestintätoimisto Kumppanian kanssa Louhos toteutti verkkopalvelun määrittelytyön, käyttöliittymäsuunnittelun sekä teknisen toteutuksen. Lopputuloksena oli helposti päivitettävä, moderni ja selkeä verkkosivusto.

Osana kansainvälistä Kyndryl-konsernia toimiva Samlink kaipasi kaksikielisen sivustonsa hallittavuuteen merkittäviä päivityksiä verrattuna vanhaan verkkopalveluun. Lisäksi verkkosivuston ilme oli tuotava Kyndryl-konsernin mukaiseksi, mutta siitä haluttiin kuitenkin jollain tapaa omannäköisensä. Louhos kaivoikin visuaalisiin raameihin nojautuen esiin raikkaan ja uniikin ilmeen, joka toi Samlinkille samanaikaisesti jotain omaa ja jotain, joka kytkee sen tiiviimmin osaksi emokonserniaan.

Sivuston päivityksestä ja hallinnasta haluttiin myös tehdä projektin puitteissa aiempaa mutkattomampaa. Tähän ratkaisuna Louhoksella luotiin joustava sisällönhallinta, jonka avulla sisällöstä vastaavat tahot pystyvät muovaamaan yksittäisten sivujen rakennetta ja sisältöjä erittäin vapaasti – selkeän hallintakäyttöliittymän kautta ilman, että tarvitaan laajaa teknistä osaamista.

“Louhos toteutti Samlinkin kaksikielisten verkkosivujen teknisen puolen ja käyttöliittymäsuunnittelun ammattitaitoisesti vastaten täysin toiveisiimme ja tarpeisiimme sovitussa aikataulussa. Yhteistyö Samlinkin, viestintätoimistomme Kumppanian ja Louhoksen välillä toimi saumattomasti. Lopputulos on dynaaminen, sisältörikas ja ketterä!”
Sirpa Auervirta, Oy Samlink Ab

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä