EN

Sydänlapset ja -aikuiset ry

Inspiraatiota some­tekemiseen positiivi­suudesta

Viestintäpalvelut

Positiivisen viestinnän sanomaa

Sydänlapset ja -aikuiset ry järjesti somekoulutuspäivän aktiivisille toimijoilleen. Kouluttajaksi pyydettiin Louhos Digitalin sisältöjohtaja Petteri Poukkaa, joka on tehnyt koiransa Sepon kanssa vapaaehtoistyötä yksinäisten vanhusten parissa vuosikausien ajan.

Neljän tunnin koulutuksessa louhittiin ja ihmeteltiin positiivisen viestinnän voimaa konkreettisten esimerkkien siivittäminä. Vilkkaan keskustelun kautta pohdittiin skenaarioita, joita somessa tulee eteen ja etsittiin vastauksia sellaisiin kysymyksiin, kuten ”miten reagoida erilaisiin tilanteisiin?”, ”miten olla provosoitumatta internetissä?” ja ”miten inspiroida muita?”. Yhteisellä ponnistuksella löydettiinkin vino pino ratkaisun avaimia vapaaehtoistyön ja yhdistysten mahdollisuuksiin internetissä ja somessa.

Sydänlapset ja -aikuiset ry:n koulutettava yleisö oli todella vastaanottavaista, haastoi Petteriä ja esitti jatkuvasti kysymyksiä. Vuorovaikutus oli mielekästä ja somen tehokurssi onnistunut, jos on uskominen positiivista palautetta sekä hihkumista somessa. Osallistujille annettiin monia työkaluja olla ja erottua sosiaalisessa mediassa. Kouluttaja itse oli päivän päätteeksi poikki, mutta onnellinen.

Petterillä oli runsaasti havainnollistavia esimerkkejä, kokemuksia ja vinkkejä kerrottavaksi. Niillä eväillä oli hyvä lähteä eteenpäin. Iso kiitos siis Petterille ja koko Louhos Digitalin tiimille!

Katja Laine, toiminnanjohtaja, Sydänlapset ja -aikuiset ry

Kiinnostuitko?

Petteri Poukka

Content Director & Co-Founder

Petteri Poukka

Ota yhteyttä