EN

Tapettitaivas

Taivaallinen tapettien verkkokauppa

Verkkokauppa
Verkkosivut

Kokonaisvaltaiset verkkosivut Louhokselta

Suunnittelimme ja toteutimme Tapettitaivaalle verkkosivut sekä verkkokaupan, jossa on vaivatonta mallailla tuhansien tapettien joukosta juuri itselle sopivaa tapettia ilman erillistä ohjelmaa.

Tapettitaivas Oy on nimensä mukaisesti sisustusalan ammattilaisille ja tavallisille, kodin somistuksesta kiinnostuneille kuluttajille kuin paratiisi. Tuhansien tapettien valikoimia selatessa ainoa ongelma on se, minkä toinen toistaan kauniimmista tapeteista valitsee.

Valintaa helpottaakseen on Louhoksen rakentamille verkkosivuille lisätty verkkokaupan yhteyteen työkalu, jonka avulla pystyy valokuvin sovittamaan eri tapettivaihtoehtoja niin keittiöön, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen kuin lastenhuoneeseenkin.

Niin verkkosivut kuin verkkokauppa ja sen yhteydessä oleva työkalu ovat hyvin mobiiliystävällisiä. Lisäksi testitapetoinnin lopputulos on helppo jakaa eteenpäin, vaikka kysyäkseen ystävän tai puolison mielipidettä.

”Verkkokaupan suunnittelu oli monivaiheinen prosessi. Yksi tärkeimmistä kumppanin valintakriteereistä on jatkuva tuki, kehittämismahdollisuudet ja se, että asiakasta kuunnellaan, mutta myös ohjataan järkeviin ja toimiviin ratkaisuihin.”

Hanna Kiiveri, Studio-Decor Oy

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä