EN

Tili-Koivu

Perinteikäs tilitoimisto uudisti ilmeensä – ja kauppa kävi!

Graafinen suunnittelu

Uusi yritysilme perinteitä kunnioittaen

Turkulainen tilitoimisto Tili-Koivu Oy halusi tuoda visuaalisen ilmeensä menneisyydestä tähän päivään. Pian toteuttamamme uudistuksen jälkeen Tili-Koivu Oy ostettiin osaksi Aallon Groupia.

Yli 50-vuotiaan turkulaisen perheyrityksen Tili-Koivun toiveena oli rohkeasti modernisoida visuaalinen ilmeensä vastaamaan nykypäivän tarpeita. Tartuimme tuumasta toimeen ja uudistimme Tili-Koivun yritysilmeen aina yrityksen tunnuksesta lähtien sekä suunnittelimme uudet verkkosivut.

Projektin keskiössä oli yritystunnuksen, eli logon uudistaminen. Logossa haluttiin pitää samankaltaisia elementtejä esimerkiksi asettelussa, mutta sen sekä merkki- että tekstiosaa muutettiin yhdistäen arvokkaat perinteet ja ajan hermoilla oleva tyylikkyys. Nykyajan logoista se poikkesi siinä mielessä, että monissa versioissa pidettiin myös slogan mukana.

Pian ilmeen uudistamisen jälkeen Aallon Group Oyj osti Tili-Koivu Oy:n liiketoiminnan. Kenties uudella raikkaalla yritysilmeellä oli näppinsä pelissä miljoonakauppojen syntymisessä!

Olemme olleet tosi tyytyväisiä saamaamme palveluun. Olette hienosti onnistuneet toteuttamaan kaikki toiveemme ja olette ensimmäisenä mielessä, jos apuvoimia viestintään tai markkinointiin tarvitaan tulevaisuudessa!

Eveliina Koivu, Kehityspäällikkö, KTM

Kiinnostuitko?

Juhani Koskinen

Brand Director & Co-Founder

Juhani Koskinen

Ota yhteyttä