EN

UUNI

Uunituore verkkokauppa uunituoreelle pizzerialle

Verkkokauppa
Verkkosivut

Verkkokauppa ja ruokalista samassa mobiili­ystävällisessä paketissa

UUNI on premium-pizzoja valmistava uusi yritys Turun ravintolakartalla. Rakensimme pizzerialle mobiiliystävällisen verkkokaupan, josta nälkäisen kuluttajan on vaivatonta tilata lätty haettavaksi paikan päältä tai suoraan kotiovelle.

Koronapandemia on iskenyt rajusti erityisesti ravintola-alalle, mikä on pakottanut ravintoloitsijat innovoimaan uusia toimintatapoja ja panostamaan kotiinkuljetusmyyntiin. Lokakuussa Turkuun avautunut UUNI on pizzeria, joka pyysi apuamme tähän haasteeseen.

Rakensimme UUNIn verkkosivuille helppokäyttöisen, pienen tuotemassan verkkokaupan, joka toimii samalla ruokalistana pizzerian verkkosivuilla. Koska pizzat pääsääntöisesti tilataan nykypäivänä kännykällä, tehtiin verkkokaupparatkaisusta hyvin mobiilipainotteinen. Lisäksi verkkokaupassa on käytössä erillinen automaattinen listaus lounasajalle, jolloin tuotteet ja hinnat muuttuvat.

Voit tutustua lisää verkkokauppaan UUNIn verkkosivuilta ja tilata samalla vaikka takuulla maistuvan lätyn!

Toteutimme uuden konseptimme verkkopalvelut Louhos Digitalin kanssa. Louhoksen oma julkaisujärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja ulkoasu selkeä sekä kaupallinen. Verkkokauppa on hyvin ajan tasalla ja erittäin soveltuva digitaalisten markkinointityökalujen käyttämiseen. Tässäkin projektissa yhteistyössä Louhoksen kanssa tulokset puhuvat puolestaan ja verkkokauppa myy.

Lauri Kokko, Toimitusjohtaja, Ringlet Oy

Kiinnostuitko?

Juhani Koskinen

Brand Director & Co-Founder

Juhani Koskinen

Tuukka Akkanen

Senior Software Developer

Tuukka Akkanen

Ota yhteyttä