EN

Graafinen suunnittelu

Ensivaikutelmalla on merkitystä. Ammattimainen graafinen suunnittelu ja sen avulla toteutettu tyylikäs ulkoasu saa sinut näyttämään hyvältä. Se on niinkin yksinkertaista. Hyvällä graafisella suunnittelulla voidaan positiivisen ensivaikutelman lisäksi erottua kilpailijoista, herättää luottamusta ja tiivistää ajatuksia ja viestejä helposti ymmärrettävään muotoon.

Ammattimainen ulkoasu lisää uskottavuutta ja luotettavuutta

Uskomme, että lähes jokainen yritys haluaa profiloitua uskottavaksi ja luotettavaksi toimijaksi. Erityisesti uskottavuus on arvo, johon ammattimaisella graafisella suunnittelulla, tai sen käyttämättä jättämisellä, on suuri vaikutus.

Annetaan kärjistetty esimerkki. Näet lähikaupan ilmoitustaululla Paintilla ja mustavalkotulostimella toteutetun kotikutoisen julisteen, jossa mainostetaan aivokirurgisia palveluita. Suosittelisitko operaatiota äidillesi?

Vaikka tuotteesi tai palvelusi laatu olisi itsessään ensiluokkaista, voi huolimaton ulkoasu antaa yrityksestäsi epäammattimaisen kuvan. Osaavan ammattilaisen avulla sitä riskiä ei ole.

Luodaanko yhdessä häikäisevän hyvä ensivaikutelma?

Grafiikkakornerimme on kokenut, mutta samalla nuorekas ja ajan hermolla. Me tunnemme trendit, mediat, oikeat tekniikat ja uusimmat työvälineet. Meillä on laaja tuntemus erilaisista toimialoista ja kyky kuunnella asiakkaan tarpeita. Oli kyse sitten massiivisesta ilmeenuudistuksesta tai yksittäisestä flyerista, me toteutamme sen tyylillä.

Suunnittelijoidemme työpöydillä taittuvat logot, yritysilmeet, graafiset ohjeistot, julisteet ja muut graafiset materiaalit.

Totetutuksia

Kiinnostuitko?

Valtteri Mäkelä

Account Manager & Strategist

Valtteri Mäkelä

Juhani Koskinen

Brand Director & Co-Founder

Juhani Koskinen

Ota yhteyttä