EN

Valokuvat ja videot

Sosiaalinen media on luonut ympäristön, jossa kilpailu kuluttajien huomiosta on kovempaa kuin koskaan aiemmin. Visuaalinen markkinointi on paras keino päästä sosiaalisen median sisältövyöryn läpi, koska ihmiset pystyvät tutkimusten mukaan prosessoimaan kuvia ja videoita huomattavasti nopeammin kuin tekstiä. Vahvalla visuaalisella sisällöllä tuomme yhdellä vilkaisulla tehokkaasti esiin sen, mihin emme kykene edes tuhannella sanalla.

Anna yrityksellesi kasvot kuvien avulla

Kuvat luovat mielikuvia ja mielikuvat luovat brändin. Ilman kuvia yritys on kasvoton, hajuton, mauton ja käytännössä lähes näkymätön. Huonot kuvat luovat omistajastaan usein epäammattimaisen mielikuvan kun taas laadukas kuvamaailma on ulospäin yhtä kuin laadukas yritys. Niillä kuvilla, joita jaamme sosiaalisen median kanavissa, on siis valtava merkitys siihen, millaisena yritys näyttäytyy ulkopuolisille. 

Riippumatta sosiaalisen median alustasta, kuvia sisältävät julkaisut keräävät enemmän tykkäyksiä, kommentteja ja reaktioita verrattuna pelkästään tekstiä sisältäviin julkaisuihin. Kuvalliset julkaisut saavat keskimäärin 94 prosenttia enemmän katsomiskertoja kuin kuvattomat sisällöt. Myös hakukoneet tykkäävät valokuvista ja niiden avulla voit parantaa nettisivujen listausta. Valokuviin panostaminen on siis varsinainen viestinnällinen tehokeino.

Herätä yrityksesi tarina henkiin videolla

Jos kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, kuinka paljon kertookaan tuhansista kuvista koostuva liikkuva kuva? Video on ainutlaatuinen tapa herättää tarinasi henkiin ja luoda itsestäsi tai yrityksestäsi juuri sellainen kuva, kuin itse haluat.

Meiltä löytyy into, osaaminen, pelit ja vehkeet monenlaiseen visuaaliseen sisällöntuotantoon. Meiltä saat myös kevyeen videotuotantoon kaiken tarvitsemasi suunnittelupalaverista, käsikirjoituksesta, kuvauksesta ja editoinnista aina visuaalisten elementtien luomiseen ja valmiin tuotoksen suunnitelmalliseen julkaisemiseen. Yhteistyökumppaneidemme avulla toteutamme vaativatkin videotuotannot. Toisin sanoen meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva ja toimintaasi oikealla tavalla esiin tuova visuaalinen paketti.

Pitää myös muistaa, että jokaisella meistä on tarina, ja tarinat kiinnostavat ihmisiä. Herätämme tarinan kuin tarinan eloon hyvällä suunnittelulla ja kauniilla visuaalisella toteutuksella.

Toteutuksia

Kiinnostuitko?

Valtteri Mäkelä

Account Manager & Strategist

Valtteri Mäkelä

Juhani Koskinen

Brand Director & Co-Founder

Juhani Koskinen

Ota yhteyttä