EN

Vastuullisuus

Vain vastuullinen liiketoiminta on pitkällä tähtäimellä järkevää ja kannattavaa. Arvoistamme johdetun yhteisöllisyyden lisääminen sekä yksinäisyyden nujertaminen ovat meidän yhteiskunnallisia tavoitteitamme.

Teoista sanoihin

Alkuvuonna 2015 Petteri Poukka meni vapaaehtoistyön merkeissä ensimmäistä kertaa nokialaiseen palvelukotiin tapaamaan 80-vuotiasta Osmoa, joka oli kertonut olevansa vaikeasti yksinäinen. Pian vapaaehtoistyö muuttui ystävyydeksi, ja Petteri oli löytänyt elämäntehtävänsä.

Myöhemmin Petteri älysi ottaa mukaan palvelukotivierailuille koiransa Sepon, joka nousi välittömästi supertähdeksi, rapsutusautomaatiksi ja onnellisuuskyynelkanavien avaajaksi. Kun Louhos Digital (entinen Viestintäliiga) perustettiin alkuvuonna 2016, huomasivat Petteri ja Seppo löytäneensä kolme sielunveljeä, joiden missio on auttaa muita ihmisiä.

Tänäkin päivänä Louhos Digitalin yrityskulttuurin tärkeimpiä palasia on vastuullisuus. Yrityksemme on täynnä kovia ammattilaisia, mutta mikä tärkeintä – jokainen työntekijämme on hyvä ihminen. Uskomme, että vain vastuullinen liiketoiminta on pitkällä tähtäimellä järkevää ja kannattavaa. Arvoistamme johdetun yhteisöllisyyden lisääminen sekä yksinäisyyden nujertaminen ovat meidän tapamme tukea yhteiskuntaa.

Yhteiskuntavastuullisia töitämme viime vuosilta

Häpeä pois kypärästä

Rakensimme alkuvuodesta 2021 Häpeä pois kypärästä -kampanjan yhteistyössä Mestiksen ja Mielenterveyden keskusliiton kanssa. Kampanjan tavoitteena on on normalisoida mielenterveyden ongelmia, tuoda esiin niiden yleisyyttä ja kannustaa hakemaan apua ajoissa. Vastasimme suurelta osin kampanjan suunnittelusta aina verkkokaupan ja sisältöjen toteutusta myöten. Pro bono.

Tutustu kampanjasivuun häpeäpoiskypärästä.fi.

Tue turkulaista -verkkokauppa

Koronakeväällä 2020 rakennettu lahjakorttikauppa auttamaan ja tukemaan turkulaisia pienyrittäjiä.

Lue lisää referenssitekstistä. Pro bono.

Työpajoja syrjäytymisvaarassa oleville

MTKL järjesti syksyllä 2020 kampanjan, jossa apua suunnattiin syrjäytyneiden ja syrjäytymisvaarassa olevien nuorten tueksi. Kampanjaan sisältyi kolme matalan kynnyksen harrastustyöpajaa Zoomissa ja jokaisella työpajalla oli vetäjänä nuorisojulkkis. Louhos Digital teki kampanjaan käsikirjoitukset, tuotti video- ja valokuvamateriaalit sekä hoiti kohdistetun mainonnan.

Hyvän mielen lähettiläs 2020

Louhos Digitalin ainoa koirajäsen Seppo toimi Mielenterveyden keskusliiton valitsemana Hyvän mielen lähettiläänä 2020. Tämän lisäksi teimme yhteistyössä kuvapalvelu Ifolorin kanssa Seppo-kalenterin 2021, ja jokaisesta myydystä kalenterista ohjataan viisi euroa Mielenterveyden keskusliitolle syrjäytymistä ehkäisevään toimintaan. Pro bono.

Turun lähimmäispalveluyhdistys ry

Vuonna 2019 teimme tiivistä yhteistyötä Turun seudun lähimmäispalveluyhdistyksen kanssa. Tuotimme tarinoita, kuvia ja videoita Varjosta valoon -toiminnalle, joka kerää yhteen turkulaisia ikäihmisiä. Tavoitteena on pitää ikäihmiset aktiivisina ja sosiaalisina.

Turun seudun vanhustuki ry

Loppuvuonna 2019 järjestimme joulutempauksen, jossa kerättiin varoja Turun seudun vanhustuki ry:n toimintaan. Tavoitteenamme oli saada kerättyä lisää resursseja, jonka seurauksena yhdistyksellä olisi jatkossa mahdollisuus olla entistäkin yhdistävämpi linkki turkulaisten ikäihmisten välillä. Pro bono.

Operaatio Ruokakassi

Loppuvuonna 2018 järjestimme joulutempauksen, jossa kerättiin varoja turkulaiselle avustusjärjestö Operaatio Ruokakassille. Tempauksen tuotoilla saatiin hankittua 1700 ruokakassia vähävaraisille turkulaisperheille. Pro bono.

Gottipäi-tukirahasto

Louhos Digital on raumalaislähtöisen Iiron johdolla mukana Antti Raannan, Janne Niskalan ja Petri Vehasen vuonna 2017 perustamassa Gottippäi-rahastossa. Toiminnalla kerätään varoja Rauman seudun vähävaraisten junioreiden jääkiekkoharrastuksen tukemiseen. Pro bono.

Millä mielellä – nuorten aikuisten mielen hyvinvointipäivä

Juhani ja Osku olivat puhumassa nuorille omista kivikkoisista poluistaan. Pro bono.

Kiinnostuitko?

Jos yritystäsi tai yhdistystäsi kiinnostaa yhteistyö Louhos Digitalin kanssa, voit ottaa koska tahansa yhteyttä esimerkiksi Petteriin tai Seppoon.

Petteri Poukka

Content Director & Co-Founder

Petteri Poukka

Seppo-koira

Senior Community Cheese Manager & Co-founder

Seppo-koira

Ota yhteyttä