Toimarikölvimme Iiro lauteilla Tampereen Business Festivaleilla –

Markkinoinnin, myynnin ja johtamisen merkittäväksi verkostoitumistapahtumaksi noussut Business Festival järjestetään Tampereella tiistaina 9. huhtikuuta.

Tutustu lisää Tampereen Business Festivaleihin!

Lavalla nähdään jälleen toimarimme Iiro Junnila, joka oli puhumassa myös Seinäjoen Business Fesivaleilla tammikuussa. Sisältöjohtajamme Petteri Poukka oli puolestaan ottamassa yleisöä haltuun Turun Business Festivaleilla viime lokakuussa.

Sanavalmis Junnila on varmasti taas iskussa päästessään esiintymään. Sen sijaan työyhteisössämme on aiheuttanut pikkuruista huolta se, että miten hän pärjää kielen kanssa Tampereella, sillä tampesterin murre ei mieheltä vielä taitu täydellisesti.

Junnila on itse kotoisin Raumalta, joten jokainen tämän artikkelin lukija varmasti ymmärtää, että hänen puheestaan ei perusarjessa juurikaan saa selvää. Iiro on ollut viime aikoina viikoittain toimistolla opiskelemassa tampereen kieltä pohjoisnokialaislähtöisen ja kolmen vesikriisin veteraanin Poukan opissa.

"Erinomane fiilis päästä Tampereelle ryystään kahvia ja verkostoituun! Kyllä tämä kölvi on innoissaan! Siälä on paljon huipputyyppejä, joiden kanssa haluan verkostoitua. Pitkän päivän päätteeks varmaan ramasee aika hualella!"

"Mullahan on vain muutama päivä tapahtuman jälkeen 37-vuotissynttärit. Olen edelleen kölvi, mutta en kuitenkaan mikään nöösi. Kyä näi o!", kommentoi tampereen murteen alkeillaan leijuva Junnila.

Iiron setti: 4-tahtisen PK-yrityksen digimyyntiputken turboahtaus 16 minuutissa

Iiro käy tässä intensiivisessä setissään läpi PK-yrityksen näkökulmasta digitaalisen myynnin ja markkinoinnin 4 x 4 = 16 peruspilaria.

Neljä pääkohtaa:

Verkkosivut/verkkokauppa
Hakukoneoptimointi
Maksettu digimainonta
Orgaaniset sisällöt ja viestintä

Näillä neljällä pääkohdalla kullakin neljä alakohtaa. Yhteensä 16 peruspilaria.

Minuutti per pilari. Tiukka tykitys.

Ei rakettitiedettä. Ei konsulttijargonia. Ei tekoälyä.

Toimiva perusresepti, joka pysyy muodossa niinku nakkimuki ja käteinen raha.

-- -- --

Jos tämä aiheutti värähdyksiä, voit ottaa yhteyttä Iiroon koska vaan:

Iiro Junnila
Toimitusjohtaja, Louhos Digital Oy
0400 593 122
iiro@louhosdigital.fi