Valtteri Mäkelä on Vuoden louhoslainen 2023!

Unohtakaa ne presidentinvaaleista jauhamiset. Valtakunnan merkittävin äänestys käytiin jo, ja seuraava on vasta ensi vuoden lopussa. Puhumme tietenkin Vuoden louhoslainen -palkinnosta, jonka nappasi tänä vuonna Valtteri Mäkelä.

Louhos vietti viime tiistaina yrityksen pikkujouluja Turun saariston kauniissa maisemissa herkuista ja virvokkeista nauttien, saunoen ja plutien, karaokea laulaen ja tietovisailussa kilpaillen.

Illan yksi kohokohdista oli toista kertaa järjestetyn Vuoden louhoslainen -äänestyksen tulosten julkistaminen. Viime vuonna historian ensimmäisen Vuoden louhoslainen -pystin nappasi softapuolen projektipäällikkö Aarne Manneri, joka ei valitettavasti päässyt paikalle puolustamaan titteliään sairastumisen johdosta.

Tänäkin vuonna äänet jakautuivat usealle eri loistavaa työtä vuoden aikana tehneelle louhijalle, mutta lopulta yksi oli ylitse muiden. Palkintojenjakotilaisuutta Teuvo Teräväisen Chicago Blackhawks -pelipaidalla kunnioittanut Valtteri Mäkelä pokkasi palkinnon itselleen keräten kolmasosan kaikista äänistä.

Pian kolme vuotta Louhoksella viihtynyt Valtteri toimii asiakaspäällikkönä firman organisaatiokaavioissa osana Customer & Content -tiimiä, mutta monilahjakkaana ihmisenä tekee monesti töitä yli tiimirajojen. Ahkera Valtteri palvelee aina asiakkaita parhaalla mahdollisella pieteetillä kelloon katsomatta. Valtsu louhii silloin, kun louhittava on!

Samalla Salosta ponnistava Valtteri muistaa aina pitää huolta, että työkavereilla on kaikki hyvin. Teams-kanavissa tulee myös usein julkiset kehut Valtterin näppäimistöltä koko firman yhteisesti luettaviksi. Kaikin puolin poikkeuksellisen timanttinen ammattilainen ja ihminen kyseessä, etenkin ottaen huomioon kyseessä olevan Helsingin Jokereiden kannattaja.

Valtteria kuvailtiin työkaverina seuraavin sanoin:

”Valtterilta on nähty tänäkin vuonna kovaa puurtamissa myynnin ja kädet savessa tekemisen parissa. Hän painaa hommia samankaltaisella pieteetillä kuin Juha Mieto ahmii mämmiä. Se on paljon se. Äläpä!”

”Ei muuta kuin BioSteel-jallupaukku naamariin ja pysti Valtterin kätösiin. Vuolaat onnentoivotukset!”

”Toimiston perimmäisessä kopperossa työskentelevä velho. Sieltä syntyy parhaat brändit ja asustelee paras asiakaspalvelija, jota koskaan olen kohdannut. Tyyppi, joka muistaa antaa positiivista palautetta muista, mutta ansaitsisi suurimman positiivisen palautteen ja kiitoksen itse. Timantti mistä pitää pitää kiinni!”

”Kaikella kollegiaalisella rakkaudella: Firman sulavin käsienpyörittelijä. Jotkut asiakkaat tykkäävät maalata vähän isommalla pensselillä, ja Valtteri osaa jauhaa heille sellaista mainostoimistojargonia, jota he haluavat kuulla, onhan miehen myyntituloskin sen mukaista. Lisäksi kyseessä on väsymätön puurtaja, joskus ehkä liiankin? Muista Valdemar myös huilata välillä. <3”

”Myy, koordinoi, suunnittelee, toteuttaa ja jeesailee aina pyydettäessä. Melkoinen monilahjakkuus siis kyseessä. Tekee työnsä intohimolla ja kelloon katsomatta. BioSteel-kippis Valtterille äärettömän kovasta työstä logon eteen!”

”Valtterilla aina kovaa myyntiajoa ja samalla ottaa aikaa tsempata ja kehua työkavereita.”

”Valtteri on jatkuvasti nostanut esiin kollegoiden onnistumisia, haastanut firmaa kehittymään ja rykinyt mielenvikaisella tahdonvoimalla pitkiä päiviä. Kaveri antaa kaikkensa, rämpii pahojen kierrepallosoiden läpi huumorinsa säilyttäen.”

”Valtteri jaksaa aina kehua työkavereita ja nostaa esille heidän hyviä suorituksia. Mielestäni tämä on ihailtava ominaisuus ihmisessä ja äärettömän tärkeä taito työelämässä. Tällä kertaa Valtteri ansaitsee itse kehut: olet huippu tyyppi ja loistava työntekijä!”

Hienoja sanoja hienosta miehestä. Suuret onnittelut koko Louhokselta, Valtsu!