Erikoisautotarvikkeita myyvä Completos Finland Motorsport Ltd tarvitsi tuotteillensa verkkokaupan. Onnistuimme louhimaan sadantuhannen tuotteen liiketoiminnan verkkokauppaan vahvalla konsultoivalla otteella.

Completoksen tavoitteena on tarjota verkkokaupassaan niin kattava valikoima autotarvikkeita, että asiakkaat saavat tilattua kaiken tarvitsemansa helposti ja edullisesti yhdestä osoitteesta.

Verkkokaupan rakentamisessa he kaipasivat näkemystä siitä, kuinka yli 100 000 tuoteartikkelin valikoima pystytään viemään toimivasti nettiin. Erikoisosia kun on myynnissä suurimpaan osaan Suomessa tavattavista autoista.

Teimme tilaamisesta helppoa, sillä tilauksen pystyy tekemään yhdellä sivulla. Verkkokaupassa on myös monia eri maksutapaintegraatioita, ja nämä ominaisuudet yhdessä parantavat myyntiä. Automerkki ja -malli on myös helppo valita yläreunan valikosta. Näin järjestelmä osaa hakea kullekin merkille ja mallille yhteensopivat tuotteet, jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman jouheva.

Lisäksi mahdollistimme dynaamisen tuotemarkkinoinnin toimivilla automaatioilla. Verkkokaupan tuotteiden mainonta Facebookissa ja Googlessa onnistuu näin vaivattomasti.

“Yhteistyö on sujunut hienosti, ja Louhos on meille hyvin tärkeä kumppani liiketoiminnassa.”
Mónica Seppänen, Oy Completos Finland LTD:n hallituksen jäsen

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä