EN

Completos

Suuri tuotemäärä taipui toimivaksi verkkokaupaksi

Digimarkkinointi
Verkkokauppa

Erikoisautotarvikkeita myyvä Completos Finland Motorsport Ltd tarvitsi tuotteillensa verkkokaupan. Onnistuimme louhimaan sadantuhannen tuotteen liiketoiminnan verkkokauppaan vahvalla konsultoivalla otteella.

Completoksen tavoitteena on tarjota verkkokaupassaan niin kattava valikoima autotarvikkeita, että asiakkaat saavat tilattua kaiken tarvitsemansa helposti ja edullisesti yhdestä osoitteesta.

Verkkokaupan rakentamisessa he kaipasivat näkemystä siitä, kuinka yli 100 000 tuoteartikkelin valikoima pystytään viemään toimivasti nettiin. Erikoisosia kun on myynnissä suurimpaan osaan Suomessa tavattavista autoista.

Teimme tilaamisesta helppoa, sillä tilauksen pystyy tekemään yhdellä sivulla. Verkkokaupassa on myös monia eri maksutapaintegraatioita, ja nämä ominaisuudet yhdessä parantavat myyntiä. Automerkki ja -malli on myös helppo valita yläreunan valikosta. Näin järjestelmä osaa hakea kullekin merkille ja mallille yhteensopivat tuotteet, jotta käyttäjäkokemus olisi mahdollisimman jouheva.

Lisäksi mahdollistimme dynaamisen tuotemarkkinoinnin toimivilla automaatioilla. Verkkokaupan tuotteiden mainonta Facebookissa ja Googlessa onnistuu näin vaivattomasti.

Matkan varrella sivuja on myös optimoitu ja käytettävyyttä helpotettu, jotta kehityksessä pysytään jatkuvasti mukana.

Toimivalla verkkokaupalla Completoksen asiakaskuntaa saatiin kasvatettua valtakunnalliseksi. Noutopiste sijaitsee edelleen Turun keskustan tuntumassa, mutta nyt tuotteita voi tilata kaikkialle Suomeen.

”Yhteistyö on sujunut hienosti, ja Louhos on meille hyvin tärkeä kumppani liiketoiminnassa.”

Mónica Seppänen, Oy Completos Finland LTD:n hallituksen jäsen

Kiinnostuitko?

Aleksi Kanerva

Digital Marketing Manager

Aleksi Kanerva

Ota yhteyttä