EN

Onnipyörä

Sähköistä pyöräilyä ja markkinointia

Digimarkkinointi
Sisällöntuotanto
Videot ja valokuvat
Viestintäpalvelut

Onnipyörä on turkulaislähtöinen sähköpyörien erikoisliike. Meillä on ollut ilo ja kunnia olla Onnipyörän mukana polkemassa tukka putkella ylämäkeen syksystä 2020 – toteuttaen sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia monilla alustoilla.

Onnipyörän ja Louhoksen yhteistyön rattaat laitettiin liikkeelle syksyllä 2020. Ensitöiksemme loimme sosiaalisen median markkinointiin suunnitelman sekä täytimme tyhjäksi päässeen kuvapankin uusilla kuvilla.

Tämän jälkeen aloitimme myös ulospäin näkyvän työn tuottamalla sisältöä Onnipyörän somekanaviin ja verkkosivujen blogeihin sekä käynnistämällä maksetun mainonnan kampanjoinnit Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa. Matkan varrella mainoskanavien määrä on kasvanut onnistuneilla kampanjoilla Snapchatissa ja TikTokissa.

Onnipyörä on luottanut koko markkinointinsa pitkälti Louhoksen seppien käsiin, eikä suotta. Vuonna 2021 Onnipyörän liikevaihto kasvoi noin 500 000 eurosta yli 1,3 miljoonaan euroon tuloksen ollessa reilusti plussan puolella.

Turussa ensimmäiset polkaisunsa ottaneen yrityksen voi bongata tätä nykyä myös Lappeenrannasta, ja levittäytymiselle on luvassa jatkoa jo lähiaikoina. Hyvästä kasvuvauhdista suurin kunnia kuuluu maanläheisille yrittäjille, mutta myös Louhoksen sepät saavat kiistatta työstään sulat kypäriinsä.

”Louhos on ollut ja on jatkossakin tärkeä kumppani. Olemme saaneet erittäin hyviä tuloksia yhteistyöstä kaupallisesti. Tärkeimpänä asioina niiden saavuttamiseen pidän mutkatonta yhteistyötä. Ihmiset ovat erittäin päteviä, mutta erityisesti he ovat hyviä tyyppejä, joiden kanssa on muodostunut hyvä luottosuhde, jossa voidaan avoimesti keskustella kaikesta ja milloin vain. Kiitos siitä.”

Tomi Kotiranta, yrittäjä, Onnipyörä Oy

Kiinnostuitko?

Taneli Virjonen

Copywriter & Social Media Specialist

Taneli Virjonen

Ota yhteyttä