Onnipyörä on turkulaislähtöinen sähköpyörien erikoisliike. Meillä on ollut ilo ja kunnia olla Onnipyörän mukana polkemassa tukka putkella ylämäkeen syksystä 2020 – toteuttaen sisällöntuotantoa ja digimarkkinointia monilla alustoilla.

Onnipyörän ja Louhoksen yhteistyön rattaat laitettiin liikkeelle syksyllä 2020. Ensitöiksemme loimme sosiaalisen median markkinointiin suunnitelman sekä täytimme tyhjäksi päässeen kuvapankin uusilla kuvilla.

Tämän jälkeen aloitimme myös ulospäin näkyvän työn tuottamalla sisältöä Onnipyörän somekanaviin ja verkkosivujen blogeihin sekä käynnistämällä maksetun mainonnan kampanjoinnit Facebookissa, Instagramissa ja Googlessa. Matkan varrella mainoskanavien määrä on kasvanut onnistuneilla kampanjoilla Snapchatissa ja TikTokissa.

“Louhos on ollut ja on jatkossakin tärkeä kumppani. Olemme saaneet erittäin hyviä tuloksia yhteistyöstä kaupallisesti. Tärkeimpänä asioina niiden saavuttamiseen pidän mutkatonta yhteistyötä. Ihmiset ovat erittäin päteviä, mutta erityisesti he ovat hyviä tyyppejä, joiden kanssa on muodostunut hyvä luottosuhde, jossa voidaan avoimesti keskustella kaikesta ja milloin vain. Kiitos siitä.”
Tomi Kotiranta, yrittäjä, Onnipyörä Oy

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä