Salo IoT Campus on uuden ajan yrityskampus, joka tarjoaa palvelu- ja tilaratkaisuja suurillekin ideoille. Campuksen tiloissa majailee niin modernin teknologian kehittäjiä kuin palvelualan ammattilaisiakin. Campuksen missiona on olla Euroopan johtava ja halutuin teknologiakehityksen innovaatioyhteisö, jossa yritykset menestyvät muita alan yrityksiä paremmin.

Kyseessä on Whitestonen (Louhos Digital osti Whitestonen liiketoiminnan vuonna 2020) pitkäaikainen asiakas, ja verkkosivut suunniteltiin vastauksena yrityksen muuttuneisiin tarpeisiin. Aiemmin Campukselle oltiin tehty esimerkiksi digitaalista markkinointia sosiaalisen median ja Googlen puolella.

Työ käynnistettiin, sillä rakenteellisesti selkeille verkkosivuille oli merkittävä tarve. Verkkosivuprojektin tavoitteena oli luoda selkeä ja rakenteellisesti toimiva sivusto, joka tuottaa liidejä yritykselle ja näin ollen tukee sen menestystä ja kasvua. Verkkopalvelun haluttiin myös luovan käyttäjälle vahvan tunteen Campuksen yhteisöllisyydestä.

“Projekti meni sujuvasti ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä. Saatiin mitä tilattiin.”
Jukka Vakula

Kiinnostuitko?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä