EN

Salo IoT Campus

Modernille yrityskampukselle toimivat verkkosivut

Verkkosivut
Digimarkkinointi
Sisällöntuotanto
Videot ja valokuvat

Salo IoT Campus on uuden ajan yrityskampus, joka tarjoaa palvelu- ja tilaratkaisuja suurillekin ideoille. Campuksen tiloissa majailee niin modernin teknologian kehittäjiä kuin palvelualan ammattilaisiakin. Campuksen missiona on olla Euroopan johtava ja halutuin teknologiakehityksen innovaatioyhteisö, jossa yritykset menestyvät muita alan yrityksiä paremmin.

Kyseessä on Whitestonen (Louhos Digital osti Whitestonen liiketoiminnan vuonna 2020) pitkäaikainen asiakas, ja  verkkosivut suunniteltiin vastauksena yrityksen muuttuneisiin tarpeisiin. Aiemmin Campukselle oltiin tehty esimerkiksi digitaalista markkinointia sosiaalisen median ja Googlen puolella.

Työ käynnistettiin, sillä rakenteellisesti selkeille verkkosivuille oli merkittävä tarve. Verkkosivuprojektin tavoitteena oli luoda selkeä ja rakenteellisesti toimiva sivusto, joka tuottaa liidejä yritykselle ja näin ollen tukee sen menestystä ja kasvua. Verkkopalvelun haluttiin myös luovan käyttäjälle vahvan tunteen Campuksen yhteisöllisyydestä.

Projekti aloitettiin optimointianalyysillä, jonka avulla mietittiin, miten sisältöjä saataisiin vietyä parempaan suuntaan. Sivuille on upotettu tilanmyyntiportaali, joka helpottaa yhteydenottoa. Sivusto on integroitu hakemaan kuvia uudelle työmaalle asetetusta kamerasta. Kuvat päivittyvät laajennusprojektisivulle, josta näkee livenä viimeisimmän stillkuvan. Toinen erikoisuus on sivujen kiinankielinen versio.

Projekti oli molempien osapuolten näkökulmasta menestys. Louhoksen ja Salo IoT Campuksen yhteistyön seurauksena modernin yrityskampuksen tuotantotilat ovat tupaten täynnä, ja yritys on saanut paljon uusia asiakkuuksia. Viimeisimpänä iloisena yllätyksenä Campuksen suositusten kautta myös Louhos on saanut uusia asiakkuuksia.

Salo IoT Campuksen verkkosivuihin pääset tutustumaan TÄSTÄ.

“Projekti meni sujuvasti ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä. Saatiin mitä tilattiin.“

Jukka Vakula

Kiinnostuitko?

Aleksi Kanerva

Digital Marketing Manager

Aleksi Kanerva

Ota yhteyttä