Kohdennettu digimainonta
Hakukoneoptimointi

Miksi hakukone­optimointi on tärkeää?

Hakukoneoptimoinnin tarkoitus on saada verkkosivusto sijoittumaan mahdollisimman korkealle hakukoneiden tuloksissa. Luonnollisten hakutulosten kautta tullut liikenne on lähes poikkeuksetta laadukkaampaa kuin mainonnan kautta tullut. Luonnollisia hakutuloksia pidetään luotettavampina, ja tähän myös Google nojaa algoritmeillaan, jotka määrittävät hakukonesijoituksia.

Hakukoneoptimoinnin voi hyvin karkeasti jakaa kahteen osa-alueeseen. Tekninen hakukoneoptimointi on verkkosivuston laadun parantamista, joka tavallaan mahdollistaa toisen osa-alueen eli sisällön optimoinnin. Sisällön optimointi on se tärkeämpi osa, mutta myös huomattavasti työläämpi, sillä se vaatii jatkuvaa kehittämistä

Hakukoneoptimointi osaavan kumppanin tukemana

Louhoksella on kivenkova osaaminen niin sisällön optimointiin kuin tekniseen optimointiin. Verkkopalvelumme rakennetaan aina optimointiasiat huomioiden. Varmistamme aina, että sivusto toimii nopeasti, osaa kertoa Googlelle oikeat asiat sisällön osalta ja sen käyttökokemus on suunniteltu saumattomaksi.

Sisällön hakukoneoptimointiin meiltä löytyy sisältöseppiä, joiden kynistä irtoaa luovaa tekstiä höystettynä piinkovalla hakukoneoptimoinnilla.

Mikäli verkkosivustosi on jo pystyssä ja kirjoitustaitoa löytyy omasta takaa, mutta optimointiasiat ovat hepreaa, Louhokselta saat myös konsultointia hakukoneoptimointiin. Koulutamme sisällöntuottajia tekemään optimoituja sisältökokonaisuuksia ja huomioimaan hakukoneoptimoinnin salat. Teknisen optimoinnin haasteisiin vastaamme analyysin pohjalta tehtävällä korjauslistalla, jonka toimitamme verkkopalveluvastaavalle.

Mikäli haluat viedä verkkosivustosi hakukoneoptimoinnin seuraavalle tasolle, ole yhteydessä ja katsotaan, miten voimme auttaa!

Varaa maksuton digimarkkinointi­­kartoitus

Alta voit varata maksuttoman digimarkkinointikartoituksen. Tutustutaan tarpeeseenne ja etsitään oikea ratkaisu.

Kiinnostuitko?